Advies

Waarom een Intex Ultra XTR Frame Zwembad kopen?

intex-ultra-xtr-frame-zwembad-488-x-122-cm-847

De Intex Ultra XTR frame zwembaden zijn de sterkste opzetzwembaden van Intex. Door de wijzigingen ten opzichte van het 2018 model heeft dit zwembad, net zoals de Intex Prism Frame zwembaden, geen afzonderlijk kliksysteem. Hierdoor is hij heel gemakkelijk op te zetten en is deze strakker en mooier ten opzichte van de andere Intex frame zwembaden. De Ultra XTR Frame zwembaden zijn er in vele soorten en maten. Of u nu een rond, rechthoekig, klein of groot zwembad zoekt? De zwembaden van Ultra XTR Frame lijn hebben voor iedere zwemliefhebber wat wils.  
 

Intex Ultra XTR Frame: Jarenlang zwemplezier in eigen tuin!  

De Ultra XTR Frame zwembaden zijn de grootste zwembaden uit het assortiment van Intex. Door dit grote formaat kunt u heerlijk afkoelen of spelen de kinderen uren met vriendjes of vriendinnetjes. Hierdoor kunt u samen met uw kinderen genieten van groots zwemplezier. 

Stevig & Stabiel dankzij het unieke frame  

De Intex Ultra XTR Frame zwembaden hebben een sterke constructie. De zwembaden hebben een frame dat bestaat uit dikke buizen. Door de ovale vorm van de buizen is het frame stabieler dan de andere frame zwembaden van Intex. De rechthoekige Ultra XTR Frame zwembaden herbben ook nog extra zijbalken om extra ondersteuning te bieden.  

XTR_Frame_met_details

De filter pomp van de Ultra XTR Frame  

De zwembaden van de Ultra XTR frame lijn worden geleverd met de beste accessoires. Alle zwembaden worden geleverd met een filterpomp die past bij de grote en de vorm (rond of rechthoekig) van het zwembad.   

 

Intex_zandfilterpomp_4m3

Inclusief grondzeil, afdekzeil en ladder  

Alle Ultra XTR Frame zwembaden worden geleverd met bijpassende ladder, grondzeil en afdekzeil. Het grondzeil zorgt voor extra bescherming aan de onderzijde van het zwembad. Het afdekzeil zorgt ervoor dat er geen vuil in het zwembad komt.   

 

intex-ultra-frame-zwembad-toebehoren2

Eenvoudig op te zetten, binnen 60 minuten 

Het Intex Ultra XTR Frame zwembad is simpel en snel opgezet. De frame-onderdelen klikken eenvoudig in elkaar, zonder dat er extra gereedschap of schroeven aan te pas komen. Met een beetje handigheid zet je het bad in minder dan 60 minuten in elkaar, en is het klaar om met water gevuld te worden:

1. Bepaal de plaats waar je het zwembad neer wilt zetten. 
2. Leg het grondzeil neer en spreid de zwembadliner erop uit.  
3. Klik het frame eenvoudig in elkaar en schuif het frame door de liner.  
4. Je zwembad is klaar. Vullen maar! 
Bij het zwembad krijg je een uitgebreide handleiding, met duidelijke uitleg over hoe je het zwembad opzet en waar je op moet letten. Hieronder staan de stappen globaal weergegeven.
 

Stappenplan_3

Intex Ultra XTR Frame zwembad kopen?  

Bent u van plan een Intex Ultra XTR Frame zwembad te kopen? Bij Dé Zomerspecialist hebben wij het complete aanbod van de Ultra XTR Frame zwembaden van Intex in ons assortiment. Wilt u kijken welk Ultra XTR frame zwembad bij u pas? klik dan hier. Heeft u nog verdere vragen over een opzetzwembad van Intex of over een ander product uit ons assortiment? Twijfel dan niet! Neem contact met ons op. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *