Snelle levering Gratis verzending vanaf 100,- (NL) Persoonlijk contact & advies Kwalitatief assortiment

Filteren

Filteren

Vorm Tip! Kies eerst

Maat

Hoogte

Voorraad

Merk

Model

Type pomp

Kleur

Inclusief warmtepomp

Inclusief zoutwatersysteem

Jacuzzi's voor 6 personen

Filter producten

Resultaten Toont alle 3 resultaten

Ben je op zoek naar een opblaasbare jacuzzi voor 6 personen? Bij De Zomerspecialist hebben we verschillende modellen en kleuren beschikbaar. Zo haal je op een simpele en snelle manier een wellness ervaring in huis.

Genieten van jouw eigen 6 persoons jacuzzi

Een opblaasbare jacuzzi voor 6 personen is voor iedere tuin een aanwinst. Een 6 persoons jacuzzi kan net dat stukje meer comfort bieden dan een opblaasbare jacuzzi voor 4 personen. Heb je eigenlijk net niet genoeg ruimte, dan is een jacuzzi voor 4 personen ook zeker een goede oplossing! Ben je op zoek naar een A-merk opblaasbare jacuzzi? Dan is de Intex PureSpa Bubble Therapy, Intex PureSpa Greywood Deluxe of Intex PureSpa Bubble & Jet Deluxe misschien wel wat voor jou. Bij al deze jacuzzi’s zijn de wanden gemaakt van 3 lagen sterk materiaal en beschikken ze over de zogenaamde Fiber-Tech® technologie, wat ervoor zorgt dat de wanden heel stevig zijn. Zo kun je ultiem genieten van jouw eigen opblaasbare jacuzzi. 

Voordelen van een opblaasbare jacuzzi voor 6 personen

Naast dat een opblaasbare jacuzzi niet heel duur is, heeft dit nog meer voordelen. Een opblaasbare jacuzzi is over het algemeen een stuk goedkoper dan een vaste jacuzzi. Daarnaast is een opblaasbare jacuzzi verplaatsen een stuk makkelijker dan bij een vaste jacuzzi. Een vaste jacuzzi zit je ergens neer, en eenmaal op die plek kun je hem niet (eenvoudig) verplaatsen. Als laatste is een opblaasbare jacuzzi veel makkelijker om schoon te maken en te houden. 

Een complete spa in één pakket 

Wanneer je een jacuzzi bestelt bij De Zomerspecialist krijg je verschillende accessoires meegeleverd. Bij alle jacuzzi’s voor 6 personen wordt een opbergtas, grondzeil en opblaasbaar afdekzeil geleverd. Bij de Intex PureSpa Bubble Therapy komen hier nog twee hoofdsteunen bij en bij de Intex PureSpa Greywood Deluxe zelfs nog een multi-color LED verlichting. Mocht je nog meer accessoires willen bestellen, dan kan dit natuurlijk altijd.  

Een opblaasbare jacuzzi voor 6 personen kopen bij De Zomerspecialist 

Heb je nou nog vragen over een jacuzzi? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0316-441062 of te mailen naar [email protected]. Wij helpen je maar al te graag om de juiste keuze te maken!