Snelle levering Gratis verzending vanaf 100,- Persoonlijk contact & advies Kwalitatief assortiment

Filteren

Filteren
Vorm Tip! Kies eerst
Maat
Hoogte
Voorraad
Merk
Model
Type pomp
Type pomp
Kleur
Inclusief warmtepomp
Inclusief zoutwatersysteem

Intex PureSpa deluxe

Met opblaasbare spa van Intex haal je op een laagdrempelige manier een optimale wellness ervaring naar jouw tuin. De Intex PureSpa Deluxe Bubbel en Jet spa's zijn allemaal voorzien van een afneembaar bedieningspaneel zodat de jacuzzi gemakkelijk bediend kan worden. Daarnaast beschikken de Intex PureSpa Bubbel en Jets Deluxe spa's over een ingebouwd zoutwatersysteem en krachtige massagestralen. Door de filters aan de linkerkant te gebruiken zie je direct welke spa het beste bij jou past. Heb je hulp nodig bij jouw keuze of heb je een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Filter producten

Resultaten Toont alle 2 resultaten

De Intex Pure Spa Deluxe zorgt voor de ultieme ontspanning. De beste ontspanning die een opblaasbare spa kan bieden. Bij de zomerspecialist bieden we verschillende modellen aan. Afhankelijk van het model zijn de Intex Pure Spa Deluxe modellen voorzien van 120 of 140 bubbel jets en 4 of 6 massage jets. Door dit type Intex spa en de ontspannende massage kom je heerlijk tot rust. 

Waarom de Intex Pure Spa Deluxe?     

De Intex Pure Spa Deluxe heeft meerdere voordelen. De wanden en bodem van de spa zijn gemaakt van zeer sterk materiaal dat bestaat uit drie lagen dik gelamineerd PVC. De binnenkant van de wanden zijn niet alleen gevuld met lucht maar ook met duizenden polyester vezels. Dit zorgt ervoor dat de wanden stevig genoeg zijn om er met meerdere personen op te zitten zonder dat hij inzakt.  

Het onderhoud van de Intex Pure Spa Deluxe

Om het water ook nog gezond en hygiënisch te houden hebben alle Intex Pure Spa Deluxe jacuzzi’s een ingebouwd zoutwatersysteem. Wanneer je zout toevoegt aan het water zet het zoutwatersysteem dit om in chloride, dat vervolgens de bacteriën doodt en het water ontsmet. Voor een goede werking van het zoutsysteem is het belangrijk dat er voldoende zout in de Intex jacuzzi aanwezig is. Daarom adviseren we om 3 gram zout per liter water toe te voegen, dit is 3 kg zout per 1000 liter. Het zoutwatersysteem doet vervolgens de rest.   

Complete spa in één pakket 

De Intex Pure Spa Deluxe opblaasbare jacuzzi’s worden geleverd inclusief twee hoofdsteunen, opbergtas, grondzeil en opblaasbaar afdekzeil. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog andere accessoires te bestellen. Het afdekzeil is te vergrendelen, zodat kinderen niet ongezien de spa in kunnen klimmen. De jacuzzi wordt geleverd als één pakket. Het is dan ook niet mogelijk deze jacuzzi zonder deze accessoires te leveren.          

Een Intex Pure Spa Deluxe kopen bij De Zomerspecialist 

Heb je nog vragen over de Intex Pure Spa of de Intex Pure Spa Deluxe? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0316-441062 of te mailen naar info@dezomerspecialist.nl. Wij helpen je maar al te graag om de juiste keuze te maken!