Snelle levering Gratis verzending vanaf 100,- (NL) Persoonlijk contact & advies Kwalitatief assortiment

Filteren

Filteren

Vorm Tip! Kies eerst

Maat

Hoogte

Voorraad

Merk

Model

Type pomp

Kleur

Inclusief warmtepomp

Inclusief zoutwatersysteem

Intex pure spa

Filter producten

Resultaten Toont alle 4 resultaten

Een Intex Jacuzzi betekent ontspannen in eigen tuin. Door middel van een opblaasbare jacuzzi haal je op een simpele manier een wellness ervaring in huis. De Intex Pure Spa Bubble Therapy zorgt voor een enerverende bubbelervaring.

Een Intex Pure Spa: dat is genieten! 

Bubbels uit de 120 bubbeljets aan de onderzijde van de opblaasbare spa komen borrelend omhoog stromen en zorgen hierdoor voor een echte bubbelmassage. Het verschil met andere jacuzzi’s is dat de bubbels van de Intex PureSpa uit verwarmde lucht bestaan in plaats van koude lucht. Hierdoor ervaar je nog meer ontspanning en bubbelcomfort.

Het onderhoud van de Intex Pure Spa

Onderhoud is en blijft altijd belangrijk. Een multifunctionele motorunit zorgt naar het verwarmen ook voor dat er altijd de juiste hoeveelheid lucht in zit middels het overdrukventiel. Verder beschikt de motorunit over een cartridge filtersysteem. Naast het filteren van het water is het belangrijk dat het water wordt gedesinfecteerd. Bacteriën en algen zorgen ervoor dat het water groen of troebel wordt, en dit is iets wat je niet wilt. In de standaard meegeleverde chloordrijver doe je chloortabletten, waarmee je het water desinfecteert.

Alles in één pakket 

De Intex Pure Spa opblaasbare jacuzzi wordt geleverd inclusief opbergtas, grondzeil en opblaasbaar afdekzeil. Het afdekzeil is te vergrendelen, zodat kinderen niet ongezien de spa in kunnen klimmen. De jacuzzi wordt geleverd als één pakket. Het is dan ook niet mogelijk deze jacuzzi zonder deze accessoires te leveren. Andere accessoires kan je er natuurlijk altijd bij bestellen. 

Een Intex Pure Spa bestellen bij De Zomerspecialist

Heb je nou nog vragen over de Intex Pure Spa of de Intex Pure Spa Deluxe? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0316-441062 of te mailen naar [email protected]. Wij helpen je maar al te graag om de juiste keuze te maken!