Snelle levering Gratis verzending vanaf 100,- Persoonlijk contact & advies Kwalitatief assortiment

Filteren

Filteren
Vorm Tip! Kies eerst
Maat
Hoogte
Voorraad
Merk
Model
Type pomp
Type pomp
Kleur
Inclusief warmtepomp
Inclusief zoutwatersysteem

Intex PureSpa Greywood Deluxe

Met opblaasbare spa van Intex haal je op een laagdrempelige manier een optimale wellness ervaring naar uw tuin. De Intex PureSpa Greywood deluxe opblaasbare spa's zijn allemaal voorzien van een afneembaar bedieningspaneel zodat de jacuzzi gemakkelijk bediend kan worden. Daarnaast zijn de wanden sterk genoeg om er ook op te kunnen zitten. Standaard worden er ook 2 foam hoofdkussens en een ledlamp meegeleverd voor een unieke wellness ervaring. Door de filters aan de linkerkant te gebruiken zie je direct welke spa het beste bij jou past. Heb je hulp nodig bij jouw keuze of heb je een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Filter producten

Resultaten Toont alle 2 resultaten

Een Intex Jacuzzi betekent ontspannen in eigen tuin. Door middel van een opblaasbare spa haal je op een simpele manier een wellness ervaring in huis. De Intex Pure Spa Greywood Deluxe zorgt voor een enerverende bubbelervaring.

Een Intex Pure Spa: dat is genieten!

Bubbels uit de bubbeljets aan de onderzijde van de opblaasbare spa komen borrelend omhoog stromen en zorgen hierdoor voor een echte bubbelmassage. Het verschil met andere opblaasbare spa’s is dat de bubbels van de Intex PureSpa uit verwarmde lucht bestaan in plaats van koude lucht. Hierdoor ervaar je nog meer ontspanning en bubbelcomfort.

Het onderhoud van de Intex Pure Spa Greywood Deluxe

Onderhoud is en blijft altijd belangrijk. Een multifunctionele motorunit zorgt naar het verwarmen ook voor dat er altijd de juiste hoeveelheid lucht in zit middels het overdrukventiel. Verder beschikt de motorunit over een cartridge filtersysteem. Naast het filteren van het water is het belangrijk dat het water wordt gedesinfecteerd. Bacteriën en algen zorgen ervoor dat het water groen of troebel wordt, en dit is iets wat je niet wilt. In de standaard meegeleverde chloordrijver doe je chloortabletten, waarmee je het water desinfecteert.

Alles in één pakket

De Intex Pure Spa Greywood Deluxe opblaasbare spa wordt geleverd inclusief opbergtas, grondzeil en opblaasbaar afdekzeil. Het afdekzeil is te vergrendelen, zodat kinderen niet ongezien de spa in kunnen klimmen. Daarnaast worden er ook 2 foam hoofdkussens en een ledlamp meegeleverd voor een unieke wellness ervering. De spa wordt geleverd als één pakket. Het is dan ook niet mogelijk deze jacuzzi zonder deze accessoires te leveren. Andere accessoires kan je er natuurlijk altijd bij bestellen.

Een Intex Pure Spa bestellen bij De Zomerspecialist

Heb je nog vragen over de Intex Pure Spa Greywood Deluxe of de Intex Pure Spa Deluxe? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0316-441062 of te mailen naar info@dezomerspecialist.nl. Wij helpen je maar al te graag om de juiste keuze te maken!