Snelle levering Gratis verzending vanaf 100,- Persoonlijk contact & advies Kwalitatief assortiment

Filteren

Filteren
Vorm Tip! Kies eerst
Maat
Hoogte
Voorraad
Merk
Model
Type pomp
Type pomp
Kleur
Inclusief overkapping
Inclusief warmtepomp

Opzetzwembaden

Heerlijk afkoelen met een zwembad in de tuin? Kies voor een opzetzwembad! Dit is een ideale manier om volop zwemplezier naar jouw eigen tuin te halen. De zwembaden zijn gemakkelijk op te zetten en wanneer het zwembad leeg is, kan deze ook gemakkelijk verplaatst en opgeruimd worden. Elk zwembad wordt geleverd met een (zand)filterpomp en verschillende accessoires zoals een trap, afdekzeil en grondzeil. In ons assortiment vind je alle zwembaden van Intex, Exit en Bestway. Door de filters aan de linkerkant te gebruiken zie je direct welk zwembad het beste in jouw tuin past. Heb je hulp nodig bij jouw keuze of heb je een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Filter producten

Resultaten Toont 1–15 van 104 resultaten

Pagina

Welk opzetzwembad is het beste? Bekijk onze keuzehulp

We snappen dat het lastig kiezen is welk zwembad het beste in jouw tuin past. Hiervoor hebben wij onze keuzehulp in het leven geroepen. Snel en overzichtelijk vind je het zwembad die het beste in jouw tuin past. Bekijk hier onze keuzehulp voor zwembaden.

Alles wat je nodig hebt voor jouw zwembad

Zwembadpomp

Bij elk zwembad heb je een pomp nodig. Dit kan een zandfilterpomp of een cartridge filterpomp zijn. Deze pomp zorgt ervoor dat het water in beweging is zodat algen geen kans maken zich te ontwikkelen. Daarnaast filtert de pomp alle vuildeeltjes uit het bad. Een zwembadpomp met de juiste capaciteit wordt altijd meegeleverd samen met het zwembad.

Overige accessoires

Afhankelijk van welk zwembad je kiest, worden er verschillende accessoires bijgeleverd. Deze accessoires maken het makkelijk het zwembad te gebruiken en beschermen het zwembad. Bij de meeste zwembaden worden de accessoires (trap, grondezeil & afdekzeil) standaard meegeleverd. Mocht dit niet het geval zijn dan kunnen deze altijd los bij besteld worden. Kijk goed bij het zwembad welke accessoires er worden meegeleverd.

Naast de basis accessoires zijn er veel producten die ervoor zorgen dat je nóg meer plezier haalt uit jouw zwembad. Denk hierbij aan solar afdekzeilen, stofzuigers, isolatiematten etc. In onze zwembad keuzehulp komt alles aan bod en kies je gemakkelijk welke accessoires je bij het zwembad wilt bestellen.

Rechthoekig zwembad

Een rechthoekig zwembad is ideaal voor een compacte tuin. Deze kan makkelijk in de hoek of tegen een schutting worden geplaatst, zonder dat het opzetzwembad de hele tuin in beslag neemt. Meet van te voren wel goed de afmeting op waar het zwembad komt te staan, want het frame steekt aan elke zijkant nog wat uit om het zwembad stevig en stabiel te houden. Kijk daarom bij de specifiacties van het zwembad bij het Formaat zwembad (buitenmaat). Hier staat de exacte ruimte die het zwembad in beslag neemt.

Rond zwembad

Een rond zwembad is ideaal wanneer je alle ruimte hebt. Deze zwembaden hebben een groter zwemoppervlak. Zo kan je met het hele gezien volop zwemplezier beleven.

Let er in alle gevallen wel op dat de in en uitlaat aan de juiste kant zitten en dat er voldoende ruimte is om de (zand)filterpomp, warmtepomp en/of een zoutwatersysteem te kunnen plaatsen. Daarnaast is het belangrijk dat het zwembad altijd op een vlakke en harde ondergrond geplaatst wordt. Hierdoor voorkom je verzakking van het frame en schade aan het zwembad.

Intex zwembad

Intex zwembaden zijn er in verschillende modellen en afmetingen. Een Intex Metal frame zwembad is ideaal om verkoeling te zoeken. De Intex Prism Frame zwembaden zijn er in verschillende vormen en afmetingen. Deze hebben een stevig ovale frame en zijn groot en diep genoeg om echt te kunnen zwemmen. De Intex Ultra XTR Frame zwembaden zijn de absolute top van de zwembadmarkt. Deze baden staan garant voor jarenlang zwemplezier en zijn verkrijgbaar in zeer grote afmetingen. Standaard worden deze baden geleverd met een zandfilterpomp, afdekzeil, grondzeil en zwembadtrap.

Bestway zwembad

De Bestway zwembaden hebben een sterk en stabiel frame. Deze baden zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Door de kleurcombinatie staat dit zwembad zeer goed in elke tuin. Deze ronde zwembaden worden standaard geleverd met een filterpomp en zwembadtrap. Van een Bestway Power Steel zwembad heb je jarenlang zwemplezier. Deze zwembaden zijn zeer stevig en er is keuze uit een cartridge filterpomp of zandfilterpomp.

Exit zwembad

Een Exit zwembad herken je direct door de stoere uitstraling. Deze zwembaden zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: Stone, Wood en Black Leather. Deze zwembaden zijn verkrijgbaar in alle afmetingen worden standaard geleverd met een zandfilterpomp en zwembadtrap. Uniek in de zwembadmarkt zijn de overkappingen van Exit. Een Exit zwembad met overkapping zorgt ervoor dat water natuurlijk wordt opgewarmt en dat er geen vuil in het water komt. Daarnaast kan je in weer en wind zwemmen.

Frame zwembaden

Alle opzetzwembaden van Bestway, Intex en Exit hebben een kwalitatief hoogwaardig frame die ervoor zorgt dat het zwembad stabiel blijft staan. Bij de rechthoekige frame zwembaden steekt het frame aan elke kant een halve meter uit. Let hier dus goed op bij het opmeten van de ruimte waar je het opzetzwembad met frame wilt plaatsen

Onderhoud van een opzetzwembad

Het is belangrijk om het frame zwembad goed te onderhouden. Zo zorg je ervoor dat het water mooi helder en dat het zwembad extra lang meegaat. Chloor en zout zijn de bekendste manieren om het water te desinfecteren. Dit is nodig omdat het water anders troebel wordt door algen en bacteriën.

Chloor

Chloor is een goede manier om je zwembad te desinfecteren. Chloor tabletten moeten altijd in een chloordrijver worden geplaatst. Deze chloordrijver zorgt ervoor dat er gedoseerd chloor vrij komt in het water. Let goed op of je een grote of kleine chloordrijver nodig hebt voor de chloortabletten die je hebt.

Intex zoutwatersysteem

Naast chloor is zout de bekendste manier om een zwembad te desinfecteren. Zout bestaat namelijk uit natrium-chloride. Het Intex zoutwatersysteem scheidt deze 2 van elkaar waardoor de chloride samen met het water terug het zwembad instroomt. Het grote voordeel van dit systeem is dat dit geheel op zichzelf werkt en je er dus nauwelijks omkijken naar hebt. Middels een timer kun je aangeven hoelang het systeem moet draaien per dag. Wanneer je het zwembad hebt opgezet, voeg je eenmaal de juiste hoeveelheid zout toe en het systeem doet de rest. Het proces van het zout omzetten in chloride herhaalt zich namelijk constant.

Een opzetzwembad kopen bij De Zomerspecialist

Heb je nog vragen over een opzetzwembad of heb je advies nodig over welk zwembad het beste in jouw tuin past? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0316-441062 of te mailen naar info@dezomerspecialist.nl. Bij Dé Zomerspecialist helpen wij je maar al te graag om de juiste keuze te maken!