Snelle levering Gratis verzending vanaf 100,- Persoonlijk contact & advies Kwalitatief assortiment

Filteren

Filteren
Vorm Tip! Kies eerst
Maat
Hoogte
Voorraad
Merk
Model
Type pomp
Type pomp
Kleur
Inclusief overkapping
Inclusief warmtepomp

Bestway zwembaden

De zwembaden van Bestway staan garant voor jarenlang zwemplezier voor een scherpe prijs. De zwembaden zijn door de hoogwaardige kwaliteit materialen zeer stevig en kunnen tegen een stootje. Deze zwembaden zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Standaard geleverd met een filterpomp en afhankelijk van de afmeting ook met verschillende accessoires zoals een trap en afdekzeil. Door de filters aan de linkerkant te gebruiken zie je direct welk zwembad het beste bij jou past. Heb je hulp nodig bij jouw keuze of heb je een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Filter producten

Resultaten Toont 1–15 van 17 resultaten

Pagina

Benieuwd welk Bestway zwembad het meest geschikt is in jouw tuin? Bekijk onze keuzehulp

Met onze keuzehulp hebben we geprobeerd om de keuze tussen alle Bestway zwembaden zo makkelijk mogelijk te maken. Bekijk hier onze keuzehulp voor bestway zwembaden.

Een Bestway zwembad voor elke tuin

De zwembaden van Bestway zijn al jaren een begrip als het gaat om opzetzwembaden. Uit het brede assortiment is er altijd een Bestway zwembad die perfect in jouw tuin past. De zwembaden worden geleverd met een (zand)filterpomp en, afhankelijk van de afmeting, verschillende accessoires zoals een afdekzeil en zwembadtrap.

Welke zwembadpomp wordt er met meegeleverd?

Alle zwembaden van bestway worden standaard geleverd met een zwembadpomp. De zwembadpomp zorgt ervoor dat het water in beweging is. Hierdoor krijgen algen niet de kans zich te ontwikkelen. Daarnaast zorgt het filtermateriaal ervoor dat alle vuildeeltjes uit het water worden gefilterd.

Bij alle Steel Pro Max zwembaden wordt een Cartridge filterpomp meegeleverd.

Bij de Power Steel zwembaden kan zowel een zandfilterpomp als cartridge filterpomp worden meelegeverd.

Bestway Steel Pro Max

Het Bestway Steel Pro zwembad is het beste zwembad van Bestway. De U-vormige poten van het frame zorgen voor extra stabiliteit, de poedercoating op het frame is een extra bescherming tegen roest. De kwalitatief hoogwaardige liner zorgt ervoor dat de liner de druk van het water goed aankan. De zwembaden worden, afhankelijk van de afmeting, geleverd met een filterpomp en verschillende accessoires zoals een trap, afdekzeil en grondzeil.

Bestway Power Steel

Het Bestway Power Steel zwembad is het beste zwembad van Bestway. De U-vormige poten van het frame zorgen voor extra stabiliteit, de poedercoating op het frame is een extra bescherming tegen roest. De kwalitatief hoogwaardige liner zorgt ervoor dat de liner de druk van het water goed aankan. Elk zwembad wordt geleverd met een filterpomp en verschillende accessoires zoals een trap, afdekzeil en grondzeil. Je hebt zelf de keuze of dit een zandfilterpomp of cartridge filterpomp is.

Een Bestway zwembad kopen bij De Zomerspecialist

Heb je nog vragen over een bestway zwembad of heb je advies nodig over welk zwembad het beste in jouw tuin past? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0316-441062 of te mailen naar info@dezomerspecialist.nl. Bij Dé Zomerspecialist helpen we je maar al te graag om de juiste keuze te maken!