Snelle levering Gratis verzending vanaf 100,- Persoonlijk contact & advies Kwalitatief assortiment

Filteren

Filteren
Vorm Tip! Kies eerst
Maat
Hoogte
Voorraad
Merk
Model
Type pomp
Type pomp
Kleur
Inclusief overkapping
Inclusief warmtepomp

Bestway zwembad rond

Alle ronde Bestway zwembaden op een rijtje. Het voordeel van een rond Bestway zwembad is dat je een zeer ruim oppervlak hebt om heerlijk in te zwemmen. De ronde zwembaden zijn er in vele maten en hoogtes. Door de filters aan de linkerkant te gebruiken zie je direct welk zwembad het beste bij jou past. Heb je hulp nodig bij jouw keuze of heb je een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Filter producten

Resultaten Toont alle 3 resultaten

Benieuwd welk rond Bestway zwembad het meest geschikt is in jouw tuin? Bekijk onze keuzehulp

Met onze keuzehulp hebben we geprobeerd om de keuze tussen alle ronde Bestway zwembaden zo makkelijk mogelijk te maken. Bekijk hier onze keuzehulp voor Bestway zwembaden.

De voordelen van een rond Bestway zwembad

Een rond opzetzwembad is een van de bekendste vormen. Het voordeel hiervan is dat een rond zwembad een groot zwemoppervlak heeft. Hierdoor kan er met de hele familie oneindig waterpret worden beleefd. Daarnaast zijn deze zeer gemakkelijk op te zetten. De meeste ronde zwembaden zijn al binnen een uurtje klaar om gevuld te worden.

Waar moet je op letten bij een rond opzetzwembad van Bestway

Bij een rond zwembad is het belangrijk dat je kijkt dat er genoeg ruimte is om ook de (zand)filterpomp neer te kunnen zetten. Kijk bij de specificaties naar het “formaat zwembad buitenmaat” voor de exacte afmeting die nodig is om het zwembad te plaatsen.

Verschillende accessoires bij een rond bestway zwembad

Om jouw zwembad compleet te maken worden de meeste ronde zwembaden geleverd met de volgende accessoires:

  • (zand)filterpomp
  • Zwembadtrap
  • Afdekzeil

Het is per afmeting verschillend welke accessoires er worden meegeleverd. Kijk goed bij de afmeting welke accessoires er worden meegeverd.

Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0316-441062 of te mailen naar info@dezomerspecialist.nl. Bij Dé Zomerspecialist helpen wij je maar al te graag om de juiste keuze te maken!