Snelle levering Gratis verzending vanaf 100,- Persoonlijk contact & advies Kwalitatief assortiment

Filteren

Filteren
Vorm Tip! Kies eerst
Maat
Hoogte
Voorraad
Merk
Model
Type pomp
Type pomp
Kleur
Inclusief overkapping
Inclusief warmtepomp

EXIT zwembad met overkapping

De overkappingen van EXIT Toys zijn een echte toevoeging op jouw zwembad. Deze multifunctionele overkapping heeft vele voordelen. Allereerst kan er geen vuil in het zwembad komen. Ook zorgt het ervoor dat het water opwarmt en dat deze warmte ook vastgehouden. Daarnaast ben je niet meer afhankelijk van weersinvloeden, in weer en wind kan er gezwommen worden. Heb je hulp nodig bij jouw keuze of heb je een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Filter producten

Resultaten Toont 1–15 van 26 resultaten

Pagina

Bij Dé Zomerspecialist bieden we verschillende Exit zwembaden met overkapping aan. Heb je nog twijfels over het aanschaffen van een zwembad door de verschillende weersomstandigheden in Nederland? Dan kan een Exit zwembad met overkapping jouw twijfels wegnemen en de uitkomst bieden. 

Een multifunctionele zwembad overkapping

Naast dat de Exit overkapping voor zwembaden ervoor zorgt dat je niet langer afhankelijk bent van de weersvoorspellingen, zorgt de overkapping er ook voor dat er geen vuil meer in het water komt. Daarnaast is het ook duurzame oplossing voor het verwarmen van je water, want de warmte van de zon wordt onder de kap vastgehouden. Verder is de overkapping transparant, makkelijk te openen en heeft het opvouwbare ramen. Genoeg voordelen dus om te kiezen voor een Exit zwembad met overkapping. 

Niet alleen te gebruiken voor Exit zwembaden

De Exit zwembad overkappingen passen natuurlijk op de Exit zwembaden, maar daarnaast zijn de ronde overkappingen ook te gebruiken op veel andere zwembaden met vergelijkbare afmetingen. De rechthoekige overkappingen zijn enkel geschikt voor de exit zwembaden. Voldoet jouw zwembad aan de juiste afmetingen, heeft het zwembad de juiste hoogte en is het uitgevoerd met een toprail en poten? Dan is er zeker een kans dat de overkapping ook op jouw zwembad past. 

Een Exit zwembad met overkapping bestellen bij De Zomerspecialist 

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0316-441062 of te mailen naar info@dezomerspecialist.nl. Wij helpen je maar al te graag om de juiste keuze te maken!