Snelle levering Gratis verzending vanaf 100,- Persoonlijk contact & advies Kwalitatief assortiment

Filteren

Filteren
Vorm Tip! Kies eerst
Maat
Hoogte
Voorraad
Merk
Model
Type pomp
Type pomp
Kleur
Inclusief overkapping
Inclusief warmtepomp

EXIT zwembad Rechthoekig

De rechthoekige Exit zwembaden zijn te herkennen aan hun unieke design. De zwembaden zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: Wood, Stone en Black Leather. Standaard geleverd met een (zand)filterpomp en een zwembadtrap. Ook bij slecht weer willen zwemmen? Kies dan voor een rechthoekig Exit zwembad met overkapping. Door de filters aan de linkerkant te gebruiken zie je direct welk zwembad het beste bij jou past. Heb je hulp nodig bij jouw keuze of heb je een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Filter producten

Resultaten Toont 1–15 van 33 resultaten

Pagina

Benieuwd welk rechthoekig Exit zwembad het meest geschikt is in jouw tuin? Bekijk onze keuzehulp

Met onze keuzehulp hebben we geprobeerd om de keuze tussen alle rechthoekige Exit zwembaden zo makkelijk mogelijk te maken. Bekijk hier onze keuzehulp voor Exit zwembaden.

Waar moet je op letten bij een rechthoekig opzetzwembad van Exit

Om het frame stevig te houden steekt het frame aan elke zijkant ongeveer een halve meter uit. Zo kan het zwembad alle schommelingen van het water goed opvangen en blijft het zwembad in elke situatie stabiel. Kijk bij de specificaties naar het “formaat zwembad buitenmaat” voor de exacte afmeting die nodig is om het zwembad te plaatsen.

De voordelen van een rechthoekig Exit zwembad

Een rechthoekig opzetzwembad is een van de bekendste vormen. Het voordeel hiervan is dat deze makkelijk aan de rand van de tuin weggezet kan worden zonder dat het al te veel ruimte inneemt. Daarnaast zijn deze zeer gemakkelijk op te zetten. De meeste rechthoekige zwembaden zijn al binnen een uurtje klaar om gevuld te worden.

Verschillende accessoires bij een rechthoekig Exit zwembad

Om jouw zwembad compleet te maken worden de alle rechthoekige Exit  zwembaden geleverd met de volgende accessoires:

  • (zand)filterpomp
  • Zwembadtrap

De kleinere afmetingen worden geleverd met een cartridge filterpomp. Bij de grotere afmetingen van 100 cm en hoger wordt er standaard een zandfilterpomp geleverd.

Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0316-441062 of te mailen naar info@dezomerspecialist.nl. Bij Dé Zomerspecialist helpen wij je maar al te graag om de juiste keuze te maken!