Snelle levering Gratis verzending vanaf 100,- Persoonlijk contact & advies Kwalitatief assortiment

Filteren

Filteren
Vorm Tip! Kies eerst
Maat
Hoogte
Voorraad
Merk
Model
Type pomp
Type pomp
Kleur
Inclusief overkapping
Inclusief warmtepomp

EXIT zwembad rond

De ronde Exit zwembaden zijn te herkennen aan hun unieke design. De zwembaden zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: Wood, Stone en Black Leather. Standaard geleverd met een (zand)filterpomp en een zwembadtrap. Ook bij slecht weer willen zwemmen? Kies dan voor een rond Exit zwembad met overkapping. Door de filters aan de linkerkant te gebruiken zie je direct welk zwembad het beste bij jou past. Heb je hulp nodig bij jouw keuze of heb je een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Filter producten

Resultaten Toont 1–15 van 27 resultaten

Pagina

Benieuwd welk rond Exit zwembad het meest geschikt is in jouw tuin? Bekijk onze keuzehulp

Met onze keuzehulp hebben we geprobeerd om de keuze tussen alle ronde Exit zwembaden zo makkelijk mogelijk te maken. Bekijk hier onze keuzehulp voor Exit zwembaden.

Waar moet je op letten bij een rond opzetzwembad van Exit

Een rond zwembad beschikt over een groot zwem oppervlak. Hou rekening met het plaatsen van het zwembad dat je genoeg ruimte overhoud voor de pomp. Kijk bij de specificaties naar het “formaat zwembad buitenmaat” voor de exacte afmeting die nodig is om het zwembad te plaatsen.

De voordelen van een rond Exit zwembad

Een rond opzetzwembad is een van de bekendste vormen. Het voordeel hiervan is dat een rond zwembad een groot zwemoppervlak heeft. Hierdoor kan er met de hele familie oneindig waterpret worden beleefd. Daarnaast zijn deze zeer gemakkelijk op te zetten. De meeste ronde zwembaden zijn al binnen een uurtje klaar om gevuld te worden.

Verschillende accessoires bij een rond Exit zwembad

Om jouw Exit zwembad compleet te maken worden de alle ronde Exit  zwembaden geleverd met de volgende accessoires:

  • Cartridge filterpomp of zandfilterpomp
  • Zwembadtrap

Het is per model en afmeting verschillende welke accessoires er worden meegeleverd. Kijk goed bij de afmeting welke accessoires er worden meegeverd.

Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0316-441062 of te mailen naar info@dezomerspecialist.nl. Bij Dé Zomerspecialist helpen wij je maar al te graag om de juiste keuze te maken!