Snelle levering Gratis verzending vanaf 100,- Persoonlijk contact & advies Kwalitatief assortiment

Filteren

Filteren
Vorm Tip! Kies eerst
Maat
Hoogte
Voorraad
Merk
Model
Type pomp
Type pomp
Kleur
Inclusief overkapping
Inclusief warmtepomp

Intex Metal Frame

De Intex Metal Frame herken je aan de blauwe kleur. Het frame en de liner zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit waardoor je jarenlang plezier kunt hebben van dit zwembad. Het zwembad is makkelijk op te zetten en wanneer het leeg is, kan deze makkelijk verplaatst of afgebroken worden. Dit zwembad is beschikbaar als rond of rechthoekig zwembad. Het zwembad kan optioneel worden geleverd met een Intex cartridge filterpomp. Door de filters aan de linkerkant te gebruiken zie je direct welk zwembad het beste bij jou past. Heb je hulp nodig bij jouw keuze of heb je een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Filter producten

Resultaten Toont alle 7 resultaten

Intex Metal Frame zwembad

Door het sterke frame kan het Intex Metal Frame pool tegen een stootje. Het metalen frame is gemakkelijk in elkaar te zetten waarna het zwembad snel gevuld is. De Intex Metal Frame zwembaden zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en afmetingen. Optioneel is het mogelijk een cartridge filterpomp mee te bestellen.

Een Intex Metal Frame Pool kopen bij De Zomerspecialist

Heb je nog vragen over een Intex Metal Frame Pool of heb je advies nodig over welk zwembad het beste in jouw tuin past? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0316-441062 of te mailen naar info@dezomerspecialist.nl. Wij helpen je maar al te graag om de juiste keuze te maken!