Snelle levering Gratis verzending vanaf 100,- Persoonlijk contact & advies Kwalitatief assortiment

Filteren

Filteren
Vorm Tip! Kies eerst
Maat
Hoogte
Voorraad
Merk
Model
Type pomp
Type pomp
Kleur
Inclusief overkapping
Inclusief warmtepomp

Intex zwembad rechthoekig

Alle rechthoekige Intex zwembaden op een rijtje. Het voordeel van een rechthoekig Intex zwembad is dat deze goed aansluit bij de meeste tuinen. Door de rechte kanten is deze goed weg te zetten aan de rand van jouw tuin. De rechthoekige zwembaden zijn er in vele maten en verschillende hoogtes. Door de filters aan de linkerkant te gebruiken zie je direct welk zwembad het beste bij jou past. Heb je hulp nodig bij jouw keuze of heb je een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Filter producten

Resultaten Toont alle 11 resultaten

Benieuwd welk rechthoekig Intex zwembad het meest geschikt is in jouw tuin? Bekijk onze keuzehulp

Met onze keuzehulp hebben we geprobeerd om de keuze tussen alle rechthoekige Intex zwembaden zo makkelijk mogelijk te maken. Bekijk hier onze keuzehulp voor Intex zwembaden.

De voordelen van een rechthoekig Intex zwembad

Een rechthoekig opzetzwembad is een van de bekendste vormen. Het voordeel hiervan is dat deze makkelijk aan de rand van de tuin weggezet kan worden zonder dat het al te veel ruimte inneemt. Daarnaast zijn deze zeer gemakkelijk op te zetten. De meeste rechthoekige zwembaden zijn al binnen een uurtje klaar om gevuld te worden.

Waar moet je op letten bij een rechthoekig zwembad van Intex

Bij een rechthoekig zwembad steekt het frame ongeveer een halve meter uit aan elke kant van het zwembad. Dit is nodig om het zwembad stevig en stabiel te kunnen laten staan. Kijk bij de specificaties naar het “formaat zwembad buitenmaat” voor de exacte afmeting die nodig is om het zwembad te plaatsen.

Verschillende accessoires bij een rechthoekig zwembad

Om jouw zwembad compleet te maken worden de meeste rechthoekige zwembaden geleverd met de volgende accessoires:

  • Cartridge filterpomp of zandfilterpomp
  • Zwembadtrap
  • Afdekzeil

Het is per model en afmeting verschillend welke accessoires worden meegeleverd. Kijk goed op de productpagina van het zwembad welke accessoires er bij welke afmeting worden meegeleverd.

Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0316-441062 of te mailen naar info@dezomerspecialist.nl. Bij Dé Zomerspecialist helpen wij je maar al te graag om de juiste keuze te maken!