Snelle levering Gratis verzending vanaf 100,- Persoonlijk contact & advies Kwalitatief assortiment

Filteren

Filteren
Vorm Tip! Kies eerst
Maat
Hoogte
Voorraad
Merk
Model
Type pomp
Type pomp
Kleur
Inclusief overkapping
Inclusief warmtepomp

Rechthoekige opzetzwembaden

Met een rechthoekig opzetzwembad beleef je volop waterpret. Door de rechte kanten is deze goed weg te zetten aan de rand van jouw tuin. Je hebt keuze uit een rechthoekig opzetzwembad van Intex, Exit of Bestway. Door de filters aan de linkerkant te gebruiken zie je direct welk zwembad het beste bij jou past. Heb je hulp nodig bij jouw keuze of heb je een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Filter producten

Resultaten Toont 1–15 van 57 resultaten

Pagina

Benieuwd welk rechthoekig opzetzwembad het meest geschikt is in jouw tuin? Bekijk onze keuzehulp

Met onze keuzehulp hebben we geprobeerd om de keuze tussen alle rechthoekige opzetzwembaden zo makkelijk mogelijk te maken. Bekijk hier onze keuzehulp voor zwembaden.

De voordelen van een rechthoekig opzetzwembad

Een rechthoekig opzetzwembad is een van de bekendste vormen. Het voordeel hiervan is dat deze makkelijk aan de rand van de tuin weggezet kan worden zonder dat het al te veel ruimte inneemt. Daarnaast zijn deze zwembaden zeer geschikt om baantjes in te trekken. Wil je een frisse duik nemen? Kies dan voor een opzetzwembad van 132 hoog!

Waar moet je op letten bij een rechthoekig zwembad

Bij een rechthoekig zwembad steekt het frame ongeveer een halve meter uit aan elke kant van het zwembad. Dit is nodig om het zwembad stevig en stabiel te kunnen laten staan. Kijk bij de specificaties naar het “formaat zwembad buitenmaat” voor de exacte afmeting die nodig is om het zwembad te plaatsen.

Verschillende accessoires bij een rechthoekig zwembad

Om jouw zwembad compleet te maken worden de meeste rechthoekige zwembaden geleverd met de volgende accessoires:

  • Cartridge filterpomp of zandfilterpomp
  • Zwembadtrap
  • Afdekzeil
  • grondzeil

Het is per merk, model en afmeting verschillend welke accessoires worden meegeleverd. Kijk goed op de productpagina van het zwembad welke accessoires er bij welke afmeting worden meegeleverd.

Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0316-441062 of te mailen naar info@dezomerspecialist.nl. Bij Dé Zomerspecialist helpen wij je maar al te graag om de juiste keuze te maken!