Snelle levering Gratis verzending vanaf 100,- Persoonlijk contact & advies Kwalitatief assortiment

Filteren

Filteren
Vorm Tip! Kies eerst
Maat
Hoogte
Voorraad
Merk
Model
Type pomp
Type pomp
Kleur
Inclusief overkapping
Inclusief warmtepomp

Ronde opzetzwembaden

Maximaal genieten van alle ruimte? Een rond opzetzwembad heeft namelijk het grootste zwemoppervlak! Voor het hele gezin is er met een rond opzetzwembad volop waterpret te beleven. De ronde zwembaden zijn er in verschillende maten van klein naar groot. Door de filters aan de linkerkant te gebruiken zie je direct welk zwembad het beste bij jou past. Heb je hulp nodig bij jouw keuze of heb je een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Filter producten

Resultaten Toont 1–15 van 45 resultaten

Pagina

Benieuwd welk rond opzetzwembad het meest geschikt is in jouw tuin? Bekijk onze keuzehulp

Met onze keuzehulp hebben we geprobeerd om de keuze tussen alle ronde opzetzwembaden zo makkelijk mogelijk te maken. Bekijk hier onze keuzehulp voor zwembaden.

De voordelen van een rond zwembad

Een rond opzetzwembad is een van de bekendste vormen. Het voordeel hiervan is dat een rond zwembad een groot zwemoppervlak heeft. Hierdoor kan er met de hele familie oneindig waterpret worden beleefd. Daarnaast zijn deze zeer gemakkelijk op te zetten. De meeste ronde zwembaden zijn al binnen een uurtje klaar om gevuld te worden.

Waar moet je op letten bij een rond opzetzwembad

Zorg ervoor dat je voldoende ruimte hebt om ook de pomp aan te kunnen sluiten. Daarnaast is het belangrijk dat de ondergrond egaal is en vrij van scherpe voorwerpen. In tegenstelling tot een rechthoekig opzetzwembad steekt bij een rond model het frame niet uit. De afmeting van het zwembad is dus ook de afmeting buitenmaat.

Verschillende accessoires bij een rond opzetzwembad

Om jouw zwembad compleet te maken worden de meeste ronde zwembaden geleverd met de volgende accessoires:

  • (zand)filterpomp
  • Zwembadtrap
  • Afdekzeil
  • grondzeil

Kijk goed per merk en afmeting welke accessoires er worden meegeverd.

Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0316-441062 of te mailen naar info@dezomerspecialist.nl. Bij Dé Zomerspecialist helpen wij je maar al te graag om de juiste keuze te maken!