Toont alle 7 resultaten

Toon filters

Waarom een Etan trampoline kopen?

De Etan Trampolines zijn afkomstig van Etan dat in 1988 is opgericht. In de loop der jaren hebben zij verschillende lijnen trampolines op gezet die staan voor kwaliteit, luxe en plezier. Dat alle producten van uitstekende kwaliteit zijn komt doordat een groot deel van hun producten wordt ontworpen in Nederland en geproduceerd in Europa met Europese kwaliteitsmaterialen. Door deze duurzame materialen en hoogwaardige afwerking staan al hun producten garant voor jaren lang speelplezier.

De 2 lijnen van Etan Trampolines.

Etan Hi-Flyer

De Etan Hi-Flyer is een ideale trampoline voor de startende springer. Dit model is veilig, van goede kwaliteit en voordelig in prijs. De Etan Hi-Flyer is te verkrijgen met of zonder veiligheidsnet. Ook heeft u de keuze tussen een staande of een inground trampoline.

Etan Premium gold

De Etan Premium Gold lijn is de absolute top als het gaat om trampolines. Alle materialen zijn duurzaam en van uitstekende kwaliteit. Ook hier heeft u de keuze voor een staande of een inground variant. Er zijn 2 verschillende soorten veiligheidsnetten te verkrijgen bij een Etan Trampoline: een Premium veiligheidsnet of een Deluxe veiligheidsnet. Een Deluxe veiligheidsnet heeft gebogen palen. Hierdoor is er meer ruimte tussen de gebruiker en de palen waardoor deze extra veilig is.

Alle Etan Premium Gold trampolines zijn uitgerust met het Diamond-verensysteem. Dit zorgt voor een uiterst aangenaam gevoel tijdens het springen. Waarom vraag u zich af?

Het Diamond-verensysteem zorgt ervoor dat eerste de ene helft van de veren zich uitrekt en een fractie van een seconde pas de andere helft. Dit komt omdat de triangels gemaakt zijn van kunststof en omdat de veren om en om met een andere triangel bevestigd zijn aan de springmat. Hierdoor wordt de klap die de gebruiker ervaart bij het neerkomen op de mat verminderd en de veerkracht vergroot.