Snelle levering Gratis verzending vanaf 100,- (NL) Persoonlijk contact & advies Kwalitatief assortiment

Filteren

Filteren

Vorm Tip! Kies eerst

Maat

Hoogte

Voorraad

Merk

Model

Type pomp

Kleur

Inclusief overkapping

Inclusief warmtepomp

Zwembaden

Een opzetzwembad is een ideale manier om volop zwemplezier naar jouw eigen tuin te halen. De zwembaden zijn gemakkelijk op te zetten en wanneer het zwembad leeg is, kan deze ook gemakkelijk verplaatst en opgeruimd worden. Elk zwembad wordt geleverd met een (zand)filterpomp en verschillende accessoires zoals een trap, afdekzeil en grondzeil. Door de filters aan de linkerkant te gebruiken zie je direct welk zwembad het beste in jouw tuin past. Heb je hulp nodig bij jouw keuze of heb je een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Filter producten

Resultaten Toont 1–15 van 124 resultaten

Pagina

Verschillende vormen

Opzetzwembaden zijn er in diverse vormen en maten. Zo heb je ronde, ovale en rechthoekige zwembaden. Een ovaal of rechthoekig zwembad is gemakkelijk in elke tuin te plaatsen. Meet van te voren wel goed de afmeting op waar het zwembad komt te staan, want het frame steekt aan elke zijkant nog wat uit om het zwembad stevig en stabiel te houden. Kijk daarom goed naar de buitenmaat bij de specificaties. Een rond zwembad is ideaal wanneer je alle ruimte hebt. Deze zwembaden hebben een groter zwemoppervlak.

Let er in alle gevallen wel op dat de in en uitlaat aan de juiste kant zitten en dat er voldoende ruimte is om de (zand)filterpomp, warmtepomp en/of een zoutwatersysteem te kunnen plaatsen.

Verschillende merken

In ons assortiment vind je 3 verschillende merken opzetzwembaden.

Intex zwembad

Intex zwembaden zijn er in verschillende modellen en afmetingen. Een Intex Metal frame zwembad is ideaal om verkoeling te zoeken. De Intex Prism Frame zwembaden zijn er in verschillende vormen en afmetingen. Deze hebben een stevig ovale frame en zijn groot en diep genoeg om echt te kunnen zwemmen. De Intex Ultra XTR Frame zwembaden zijn de absolute top van de zwembadmarkt. Deze baden staan garant voor jarenlang zwemplezier en zijn verkrijgbaar in zeer grote afmetingen. Standaard worden deze baden geleverd met een zandfilterpomp, afdekzeil, grondzeil en zwembadtrap.

Bestway zwembad

De Bestway Steel Pro zwembaden hebben een sterk en stabiel frame. Deze baden zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Door de kleurcombinatie staat dit zwembad zeer goed in elke tuin. Deze ronde zwembaden worden standaard geleverd met een filterpomp en zwembadtrap. Van een Bestway Power Steel zwembad heb je jarenlang zwemplezier. Deze zwembaden zijn zeer stevig en er is keuze uit een cartridge filterpomp of zandfilterpomp.

EXIT zwembad

Een EXIT zwembad herken je direct door de stoere uitstraling. Deze zwembaden zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: Stone, Wood en Black Leather. Deze zwembaden zijn verkrijgbaar in alle afmetingen worden standaard geleverd met een zandfilterpomp en zwembadtrap. Uniek in de zwembadmarkt zijn de overkappingen van EXIT. Deze multifunctionele EXIT zwembadoverkapping zorgt ervoor dat water natuurlijk wordt opgewarmt en dat er geen vuil in het water komt. Daarnaast kan je in weer en wind zwemmen.

Onderhoud van een opzetzwembad

Het is belangrijk om het zwembad goed te onderhouden. Zo zorg je ervoor dat het water mooi helder en dat het zwembad extra lang meegaat. Chloor en zout zijn de bekendste manieren om het water te desinfecteren. Dit is nodig omdat het water anders troebel wordt door algen en bacteriën.

Chloor

Chloor is een goede manier om je zwembad te desinfecteren. Chloor tabletten moeten altijd in een chloordrijver worden geplaatst. Deze chloordrijver zorgt ervoor dat er gedoseerd chloor vrij komt in het water. Let goed op of je een grote of kleine chloordrijver nodig hebt voor de chloortabletten die je hebt.

Intex zoutwatersysteem

Naast chloor is zout de bekendste manier om een zwembad te desinfecteren. Zout bestaat namelijk uit natrium-chloride. Het Intex zoutwatersysteem scheidt deze 2 van elkaar waardoor de chloride samen met het water terug het zwembad instroomt. Het grote voordeel van dit systeem is dat dit geheel op zichzelf werkt en je er dus nauwelijks omkijken naar hebt. Middels een timer kun je aangeven hoelang het systeem moet draaien per dag. Wanneer je het zwembad hebt opgezet, voeg je eenmaal de juiste hoeveelheid zout toe en het systeem doet de rest. Het proces van het zout omzetten in chloride herhaalt zich namelijk constant.

Een opzetzwembad kopen bij De Zomerspecialist

Heb je nog vragen over een opzetzwembad of heb je advies nodig over welk zwembad het beste in jouw tuin past? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0316-441062 of te mailen naar [email protected]. Wij helpen je maar al te graag om de juiste keuze te maken!