Snelle levering Gratis verzending vanaf 100,- (NL) Persoonlijk contact & advies Kwalitatief assortiment

Filteren

Filteren

Vorm Tip! Kies eerst

Maat

Hoogte

Voorraad

Merk

Model

Type pomp

Kleur

Inclusief overkapping

Inclusief warmtepomp

Bestway Power Steel

Het Bestway Power Steel zwembad is het beste zwembad van Bestway. De U-vormige poten van het frame zorgen voor extra stabiliteit, de poedercoating op het frame is een extra bescherming tegen roest. De kwalitatief hoogwaardige liner zorgt ervoor dat de liner de druk van het water goed aankan. Elk zwembad wordt geleverd met een (zand)filterpomp en verschillende accessoires zoals een trap, afdekzeil en grondzeil. Door de filters aan de linkerkant te gebruiken zie je direct welk zwembad het beste bij jou past. Heb je hulp nodig bij jouw keuze of heb je een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Filter producten

Resultaten Toont alle 14 resultaten

Als je op zoek bent naar een zwembad dat een lange levensduur en goede kwaliteit heeft, is een Bestway zwembad een hele goede optie! De zwembaden van Bestway zijn al jaren een begrip. De Bestway Power Steel zwembaden zijn rechthoekige, stevige zwembaden van staal die je gemakkelijk in de tuin kunt plaatsen. 

Voordelen van de Bestway Power Steel

Waarom zou een Bestway Power Steel nou een echte aanwinst zijn voor jouw tuin? Ten eerste brengt een zwembad plezier voor iedereen. Hoe steviger het zwembad, hoe langer je er plezier van hebt en hoe meer het kan hebben. Tegen de rand leunen of stoten is voor de Bestway Power Steel geen enkel probleem. Daarnaast is de Bestway Power Steel simpel en snel opgezet. Ook niet onbelangrijk. De frame-onderdelen klik je eenvoudig in elkaar, zonder dat je moeilijk hoeft te doen met extra gereedschap. 

Accessoires voor de Bestway Power Steel 

Als je een Bestway Power Steel zwembad bestelt bij De Zomerspecialist worden er verschillende accessoires meegeleverd. Het is namelijk inclusief afdekzeil, zwembadtrap en natuurlijk de pomp. Het zwembad wordt geleverd als één pakket. Het is dan ook niet mogelijk dit zwembad zonder deze pomp en deze accessoires te leveren

Op deze manier voorkom je groen zwembadwater 

Welk Bestway zwembad je ook kiest, onderhoud zal altijd nodig zijn. Het gebruik van een pomp is hierbij een vereiste. Dit is belangrijk om het water schoon te houden en het water als het ware in beweging te houden. Als het water te lang stilstaat kan je namelijk last krijgen van groen zwembadwater, en dit is iets wat je absoluut niet wilt. Bestel je een Bestway Power Steel  zwembad bij De Zomerspecialist, dan wordt er een zandfilterpomp of een cartridge filterpomp meegeleverd. 

Een Bestway Power Steel kopen bij De Zomerspecialist 

Heb je nou nog vragen over een bepaald zwembad of welk zwembad het beste bij jou past? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0316-441062 of te mailen naar [email protected]. Wij helpen je maar al te graag om de juiste keuze te maken!