Snelle levering Gratis verzending vanaf 100,- (NL) Persoonlijk contact & advies Kwalitatief assortiment

Filteren

Filteren

Vorm Tip! Kies eerst

Maat

Hoogte

Voorraad

Merk

Model

Type pomp

Kleur

Inclusief overkapping

Inclusief warmtepomp

EXIT zwembaden

Een opzetzwembad is een ideale manier om volop zwemplezier naar jouw eigen tuin te halen. De zwembaden van EXIT Toys zijn gemakkelijk op te zetten. Elk zwembad wordt standaard geleverd met een (zand)filterpomp en verschillende accessoires zoals een warmtepomp, overkapping en trap. Bij ons heeft u de keuze om deze accessoires te combineren. Door de filters aan de linkerkant te gebruiken zie je direct welk zwembad het beste bij jou past. Heb je hulp nodig bij jouw keuze of heb je een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Filter producten

Resultaten Toont 1–15 van 63 resultaten

Pagina

Een Exit zwembad is zeker uniek te noemen. Deze zwembaden kenmerken zich door de hoogwaardige kwaliteit, het design en de optionele overkapping. Er zijn ontzettend veel verschillende Exit zwembaden dat het moeilijk kan zijn om de juiste te kiezen. Bij Dé Zomerspecialist helpen we graag om de juiste keuze te maken. 

De verschillende Exit zwembaden

Afhankelijk van wat je zoekt kun je kiezen uit verschillende modellen. Bij Dé Zomerspecialist zijn ronde en rechthoekige Exit zwembaden verkrijgbaar. Daarnaast kun je kiezen uit veel verschillende maten en of je met een overkapping wilt, of toch liever zonder. Exit zwembaden zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: Wood, Stone en Zwart. Een Exit Wood zwembad bestaat uit een houtpatroon aan de buitenzijde wat zorgt voor een luxe uitstraling. De Exit Stone heeft meer een stoere uitstraling door het grijze steen patroon aan de buitenzijde. Wil je toch liever een moderne én luxe uitstraling? Dan is het zwarte Exit zwembad een aanrader! 

Een zwembad met overkapping

Een zwembad met overkapping heeft meerdere voordelen. Met de EXIT overkapping voor zwembaden ben je niet langer afhankelijk van de weersvoorspellingen. De overkapping zorgt ervoor dat er geen vuil meer in het water kan komen en is tegelijkertijd een duurzame oplossing voor het verwarmen van je water, want de warmte van de zon wordt onder de kap vastgehouden. De overkapping is transparant en zeer eenvoudig te openen door geïntegreerde gasdrukveren. Kortom: in weer en wind genieten van je zwembad.

Jarenlang zwemplezier met een Exit zwembad 

Als je kiest voor een Exit zwembad, kies je automatisch voor jarenlang zwemplezier! Een Exit zwembad heeft niet alleen een moderne uitstraling, maar is ook gemakkelijk op te zetten en is gemaakt van zeer hoogwaardige kwaliteit. Naast het zwembad worden er daarnaast ook vele accessoires bijgeleverd. Mocht je nog meer accessoires willen bestellen, dan kan dit natuurlijk altijd.  

Een Exit zwembad kopen bij De Zomerspecialist 

Heb je nog vragen over een Exit zwembad? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0316-441062 of te mailen naar [email protected]. Wij helpen je maar al te graag om de juiste keuze te maken!