Snelle levering Gratis verzending vanaf 100,- (NL) Persoonlijk contact & advies Kwalitatief assortiment

Filteren

Filteren

Vorm Tip! Kies eerst

Maat

Hoogte

Voorraad

Merk

Model

Type pomp

Kleur

Inclusief overkapping

Inclusief warmtepomp

EXIT Wood

Filter producten

Resultaten Toont 1–15 van 18 resultaten

Pagina

Een Exit Wood zwembad is een zwembad met een luxe uitstraling door het houtpatroon aan de buitenzijde. Dit zwembad is een echte blikvanger in de tuin en staat garant voor vele uren zwemplezier. Wanneer je op zoek bent naar een zwembad van goede kwaliteit, die betaalbaar is én een luxe uitstraling heeft, is dit zeker een aanrader! 

Verschillende Exit Wood zwembaden

Het Exit Wood zwembad is verkrijgbaar in het rond en rechthoekig en in verschillende maten. De kleinere maten zijn geschikt voor een compacte tuin en voor wat jongere kinderen. Daarnaast hebben we ook nog grotere maten, die ook met een flinke diepte voor de andere zwemmers zeker geschikt zijn. 

Een multifunctionele overkapping

Met de EXIT overkapping ben je niet langer afhankelijk van de weersvoorspellingen.Ten eerste zorgt de overkapping ervoor dat er geen vuil meer in het water kan komen en is het tegelijkertijd een duurzame oplossing voor het verwarmen van je water. Daarnaast is de overkapping transparant en eenvoudig te openen door geïntegreerde gasdrukveren. Ook heeft de overkapping 4 opvouwbare ramen. Kortom: heel veel voordelen waardoor je in weer en wind kan genieten van je zwembad.

Het onderhoud van een Exit Wood zwembad

Om het zwembad compleet te maken worden er een aantal accessoires meegeleverd. Bij de meeste Exit zwembaden wordt standaard een zandfilterpomp en een trap meegeleverd. Met de trap kun je gemakkelijk in en uit het zwembad stappen. De pomp zorgt ervoor dat het zwembadwater in beweging is en alle viezigheid eruit wordt gefilterd. Per zwembad verschilt het welke accessoires er nog meer worden bijgeleverd. Mocht je nog meer accessoires willen bestellen, dan kan dit natuurlijk altijd.  

Een Exit Wood zwembad kopen bij De Zomerspecialist 

Heb je nog vragen over een Exit Wood zwembad of een ander Exit zwembad? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0316-441062 of te mailen naar [email protected]. Wij helpen je maar al te graag om de juiste keuze te maken!