Snelle levering Gratis verzending vanaf 100,- (NL) Persoonlijk contact & advies Kwalitatief assortiment

Filteren

Filteren

Vorm Tip! Kies eerst

Maat

Hoogte

Voorraad

Merk

Model

Type pomp

Kleur

Inclusief overkapping

Inclusief warmtepomp

Intex Prism Frame

De Intex Prism Frame herken je aan de lichtgrijze kleur. Het frame en de liner zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit waardoor je jarenlang plezier kunt hebben van dit zwembad. Het zwembad is makkelijk op te zetten en wanneer het leeg is, kan deze makkelijk verplaatst of afgebroken worden. Dit zwembad is beschikbaar als rond, rechthoekig en ovaal zwembad. Het zwembad wordt geleverd inclusief filterpomp en verschillende overige accessoires. Door de filters aan de linkerkant te gebruiken zie je direct welk zwembad het beste bij jou past. Heb je hulp nodig bij jouw keuze of heb je een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Filter producten

Resultaten Toont alle 13 resultaten

De zomers in Nederland worden warmer en een zwembad in de tuin is dus geen overbodige luxe. Met de Intex Prism Frame haal je een mooi Intex zwembad in huis. De Intex Prism Frame biedt een erg goede prijs-kwaliteitsverhouding en is beschikbaar voor elke familie en gelegenheid dankzij de verschillende formaten. Zoek je een mooi zwembad van goede kwaliteit die niet te moeilijk is om op te zetten? Dan is de Intex Prism Frame zeker wat voor jou! 

De Intex Prism Frame is mooi en stevig tegelijk 

Het Intex Prism Frame zwembad wordt overeind gehouden door het zeer stabiele frame. Het frame bestaat uit robuuste ovale stalen buizen, zodat het frame bij  een deukje niet meteen instabiel wordt. De onderdelen van het frame kunnen zeer makkelijk in elkaar geklikt worden dankzij het Intex Easy Lock SystemTM. Daarnaast is de Intex Prism Frame dankzij zijn vorm en afmetingen ook heel goed geschikt voor kleinere en/of smallere tuinen.

Het onderhoud van de Intex Prism Frame 

Welk Intex zwembad je ook kiest, onderhoud zal altijd nodig zijn. Het gebruik van een pomp is hierbij een vereiste. Dit is belangrijk om het water schoon te houden en het water in beweging te houden. Als het water te lang stilstaat kan je namelijk last krijgen van groen zwembadwater. Bij elk zwembad op onze website wordt aangegeven welke pomp je hier het beste voor kan gebruiken en vaak is deze zelfs al inbegrepen. Dit is vaak de Cartridge filterpomp of de zandfilterpomp

Deze accessoires worden er bijgeleverd 

Als je een Intex Prism Frame bestelt bij De Zomerspecialist worden er verschillende accessoires meegeleverd. Het is namelijk inclusief grondzeil, afdekzeil, zwembadtrap en natuurlijk de pomp. Het zwembad wordt geleverd als één pakket. Het is dan ook niet mogelijk dit zwembad zonder deze pomp en deze accessoires te leveren.

Een Intex Prism Frame bestellen bij De Zomerspecialist 

Heb je nou nog vragen over welk zwembad het beste bij jou past? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0316-441062 of te mailen naar [email protected]. Wij helpen je graag verder!