Snelle levering Gratis verzending vanaf 100,- (NL) Persoonlijk contact & advies Kwalitatief assortiment

Filteren

Filteren

Vorm Tip! Kies eerst

Maat

Hoogte

Voorraad

Merk

Model

Type pomp

Kleur

Inclusief overkapping

Inclusief warmtepomp

Intex Ultra XTR Frame

Het Ultra XTR Frame zwembad is de absolute top als het gaat om opzetzwembaden. De liner en het frame zijn gemaakt van zeer hoogwaardige kwaliteit materialen. De liner is gemaakt van dik 3 laags PVC en is hierdoor bestemd tegen de grote druk van het water. Het frame is dubbel gepoedercoat zowel van binnen als van buiten waardoor roest geen kans maakt. Het zwembad is makkelijk op te zetten en wanneer het leeg is, kan deze makkelijk verplaatst of afgebroken worden. Het Ultra XTR Frame zwembad wordt standaard geleverd inclusief zandfilterpomp, afdekzeil, grondzeil en zwembadtrap. Door de filters aan de linkerkant te gebruiken zie je direct welk zwembad het beste bij jou past. Heb je hulp nodig bij jouw keuze of heb je een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Filter producten

Resultaten Toont alle 7 resultaten

De Intex Ultra XTR Pool is het sterkst mogelijke opzetzwembad als het gaat om de Intex zwembaden. Dit zwembad is kenmerkend door zijn grote stabiliteit en stevigheid, omdat een Ultra XTR zwembad bestaat uit ovaal metalen buizen frame. Zoek je een mooi zwembad waar je seizoenen lang plezier van zal hebben? Met een Intex Ultra XTR Frame weet je zeker dat dit gaat lukken! 

Een Intex Ultra XTR Frame biedt een hoge kwaliteit 

Afhankelijk van het model kan het ongeveer anderhalf uur duren om het zwembad op te zetten. Het kost dus iets meer tijd, maar dan heb je ook wat. Vergeleken met een een opblaaszwembad is de Intex Ultra XTR Frame veel stabieler en steviger. Bovendien zijn ze voorzien van een Easy Lock System. De zwembaden zijn verkrijgbaar in een ronde of rechthoekige vorm en in diverse groottes. 

Het onderhoud van een Intex Ultra XTR Frame

Welk Intex zwembad je ook kiest, onderhoud is altijd nodig. Het gebruik van een pomp is hierbij een vereiste. Dit is belangrijk om het water schoon te houden en het water in beweging te houden. Als het water te lang stilstaat kan je namelijk last krijgen van groen zwembadwater. Bij dit zwembad wordt aangeraden de zandfilterpomp te gebruiken, deze wordt ook meegeleverd. In 6-7 uur heeft de pomp het totale zwembad gefilterd. Het filterbed moet je vullen met glasparels of filterbollen. Het is namelijk het filtermateriaal wat ervoor zorgt dat alle vuildeeltjes daadwerkelijk uit het water gefilterd worden. 

Deze accessoires worden er bijgeleverd 

Als je een Intex Ultra XTR Frame bestelt bij De Zomerspecialist worden er verschillende accessoires meegeleverd. Het is namelijk inclusief grondzeil, afdekzeil, zwembadtrap en natuurlijk de pomp. Het zwembad wordt geleverd als één pakket. Het is dan ook niet mogelijk dit zwembad zonder deze pomp en deze accessoires te leveren.

Een Intex Ultra XTR Frame kopen bij De Zomerspecialist 

Heb je nou nog vragen over een bepaald zwembad of welk zwembad het beste bij jou past? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0316-441062 of te mailen naar [email protected]. Wij helpen je maar al te graag om de juiste keuze te maken!