Snelle levering Gratis verzending vanaf 100,- Persoonlijk contact & advies Kwalitatief assortiment

Filteren

Filteren
Maat
Voorraad
Merk

Solar afdekzeil

Bij alle vormen van verwarming is het belangrijk dat het zwembad goed geïsoleerd wordt. Hierdoor kan de warmte veel beter worden vastgehouden. Een solar afdekzeil leg je op de oppervlakte van het zwembad en dit zorgt ervoor dat de warmte wordt vastgehouden. Daarnaast verwarmt dit het zwembad ook nog extra wanneer de zon erop schijnt. Heb je hulp nodig bij jouw keuze of heb je een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Filter producten

Resultaten Toont 1–15 van 34 resultaten

Pagina

Een solar afdekzeil zorgt ervoor dat het water op een natuurlijke manier wordt verwarmd. Naast het verwarmen zorgt het zomerzeil er ook voor dat de warmte beter wordt vastgehouden waardoor het water minder snel afkoelt. Hierdoor heeft een warmtepomp minder moeite om het water op temperatuur te houden.

Comfortpool solar afdekzeil

Comfortpool biedt deze solar afdekzeilen, ook wel noppenfolie genoemd, aan in alle afmetingen. Zo past er altijd een noppenfolie op jouw zwembad. Een solar afdekzeil is altijd enkele centimeters kleiner dan het zwemoppervlak. Hierdoor drijft dit zeil op het water.