Snelle levering Gratis verzending vanaf 100,- Persoonlijk contact & advies Kwalitatief assortiment

Filteren

Filteren
Voorraad
Merk

Solar verwarming

Er zijn verschillende vormen van solarverwarming. Doordat de zon op de solarbol, solarmat of het solarpaneel schijnt, warmt de zon het water wat daar doorheen stroomt op. Gemiddeld wordt het water per dag zo'n 3 graden opgewarmd. Heb je hulp nodig bij jouw keuze of heb je een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Filter producten

Resultaten Toont alle 5 resultaten

Solarverwarming is een zeer millieuvriendelijke manier van je zwembad verwarmen. De zon zorgt er namelijk voor dat het water wordt opgewarmd. Deze schijnt op de solarcollector en het water wat hier doorheen stroomt wordt op die manier verwarmd. Dit verwarmde water stroomt weer terug naar het zwembad.

Solar bol

Een solarbol neem relatief weinig ruimte in. Wanneer je dus minder ruimte om je zwembad heen hebt, is de solarbol zeer aan te raden. Ook is het mogelijk meerdere solarbollen achter elkaar te plaatsen. Hierdoor geniet je nog sneller van warmer water.

Solar paneel

Een solar paneel lijkt heel erg op een zonnepaneel. Dit paneel heeft voetjes waardoor je deze precies recht naar de zon kunt plaatsen. Hierdoor kan het paneel alle zonnestralen gebruiken om het water op te warmen. Daarnaast is het ook mogelijk het paneel op het dak te plaatsen. Ook van het solarpaneel kan je er meerdere achter elkaar plaatsen.

Solar mat

Een solarmat kan je vergelijken met een solarpaneel maar dan zonder pootjes. Je legt deze op de grond langs het zwembad of je legt ze op het dak. Deze matten zijn redelijk groot waardoor het water er lang doorheen stroomt. Hierdoor heeft het voldoende tijd om op te warmen. Ook bij de solarmatten is het mogelijk om er meerdere achter elkaar te plaatsen.