Snelle levering Gratis verzending vanaf 100,- Persoonlijk contact & advies Kwalitatief assortiment

Filteren

Filteren
Voorraad
Merk
Model
Minimale pompcapaciteit
Kleur
Zoutwaterbestendig
Voorzien van stekker

W'eau warmtepompen

De warmtepompen van W'eau staan garant voor een extra lang zwemseizoen. De Mini Power warmtepompen zijn makkelijk in gebruik en hierdoor geschikt voor kleinere opzetzwembaden. De unieke Mini Inverter is voorzien van Inverter technologie. Deze plug en play warmtepomp is dus makkelijk in gebruik en ook nog eens energiezuinig. De Full Inverter warmtepompen zijn geschikt voor grotere opzetzwembaden. In stilte levert deze warmtepomp een uitstekend rendement. Heb je hulp nodig bij jouw keuze of heb je een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Filter producten

Resultaten Toont alle 12 resultaten

Voor elk zwembad een geschikte W’eau warmtepomp

in het assortiment van W’eau vind je voor elk zwembad in elke situatie een geschikte warmtepomp. De warmtepompen zijn gemaakt van kwalitatieve materialen. Denk hierbij aan de Mitsubishi compressor en twisted titanium warmtewisselaar. Deze combinatie zorgt voor optimale prestaties.

W’eau mini power

Voor kleinere opzetzwembaden ideaal om het water snel op temperatuur te krijgen. De W’eau mini power is een plug&play warmtepomp die beschikt over een 32/38mm aansluiting. Hierdoor zeer gemakkelijk aan te sluiten op jouw zwembadpomp.

W’eau mini inverter plus

Uniek in de markt: Een compacte warmtepomp met inverter technologie. Zeer geschikt voor kleine en middelgrote opzetzwembaden tot 24000 liter. Makkelijk aan te sluiten door de 32/38 aansluiting.

W’eau full inverter

Een full inverter warmtepomp met ongekende prestaties en toch betaalbaar. Deze warmtepompen zijn zeer geschikt voor de middelgrote/grotere opzetzwembaden en bouwkundige zwembaden. Standaard een 50mm aansluiting. Het advies is deze te gebruiken in combinatie met een bypass kit.