Snelle levering Gratis verzending vanaf 100,- Persoonlijk contact & advies Kwalitatief assortiment

Garantie

Op elke productpagina staat vermeld hoeveel maanden/jaren garantie je ontvangt op het product. Hieronder staat per merk weergegeven hoe je een garantie aanvraag kunt indienen. Uiteraard mag je al je vragen ook stellen aan onze klantenservice.

Garantieclaims worden altijd rechtstreeks door Intex in behandeling genomen zonder tussenkomst van de wederverkoper. Intex Nederland biedt service in Nederland en België. Een garantieclaim indienen kan via onderstaande link:

 

Garantieclaim indienen

 

Door het stappenplan op bovenstaande pagina te doorlopen dien je eenvoudig een garantieclaim in. Intex zal rechtstreeks met jou contact opnemen om de garantieclaim af te handelen. Uiteraard kan je met ons contact opnemen voor ondersteuning of vragen.

Garantieclaims worden altijd rechtstreeks door Bestway in behandeling genomen zonder tussenkomst van de wederverkoper. Bestway Nederland biedt service in Nederland en België. Een garantieclaim indienen kan via onderstaande link:

 

Garantieclaim indienen

 

Op bovenstaande pagina kun je een garantieaanvraag indienen. Op deze pagina selecteer je bovenin ‘klantenservice’. Daarna kan je het stappenplan doorlopen.

 

Bestway zal rechtstreeks met jou contact opnemen om de garantieclaim af te handelen. Uiteraard kan je met ons contact opnemen voor ondersteuning of vragen.

Garantieclaims worden altijd rechtstreeks door EXIT Toys in behandeling genomen zonder tussenkomst van de wederverkoper. EXIT Toys biedt service in Nederland en België. Een garantieclaim indienen kan via onderstaande link:

 

Garantieclaim indienen

 

Door het stappenplan op bovenstaande pagina te doorlopen dien je eenvoudig een garantieclaim in. EXIT zal rechtstreeks met jou contact opnemen om de garantieclaim af te handelen. Uiteraard kan je met ons contact opnemen voor ondersteuning of vragen.

Een garantieclaim indienen van een ETAN Trampolines product kan door ons een mail te sturen naar garanties@dezomerspecialist.nl met daarin:

  • (korte) klachtomschrijving
  • Foto’s defect
  • Ordernummer

Wij zullen deze voor jou doorzetten naar ETAN trampolines en zij zullen deze garantieclaim in behandeling nemen. Wanneer wij een terugkoppeling hebben gehad, zullen wij met jou contact opnemen en met een passende oplossing komen. Het contact zal in eerste instantie via ons verlopen. Het kan ook zijn dat ETAN trampolines rechtstreeks contact met jou opneemt.

Een garantieclaim indienen van een Comfortpool product kan door ons mail te sturen naar garanties@dezomerspecialist.nl met daarin:

  • (korte) klachtomschrijving
  • Foto’s defect
  • Ordernummer

Wij zullen deze voor jou doorzetten naar Comfortpool en zij zullen deze garantieclaim in behandeling nemen. Wanneer wij een terugkoppeling hebben gehad, zullen wij met jou contact opnemen en met een passende oplossing komen. Het contact zal in eerste instantie via ons verlopen. Het kan ook zijn dat Comfortpool rechtstreeks contact met jou opneemt.

Een garantieclaim indienen van een W’eau product kan door ons mail te sturen naar garanties@dezomerspecialist.nl met daarin:

  • (korte) klachtomschrijving
  • Foto’s defect
  • Ordernummer

Wij zullen deze voor jou doorzetten naar W’eau en zij zullen deze garantieclaim in behandeling nemen. Wanneer wij een terugkoppeling hebben gehad, zullen wij met jou contact opnemen en met een passende oplossing komen. Het contact zal in eerste instantie via ons verlopen. Het kan ook zijn dat W’eau rechtstreeks contact met jou opneemt.