Alle informatie rondom retourneren & garantie

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst, mits ongeopend of gebruikt, zonder opgave van reden aan te melden via ons retourformulier. U heeft na annulering van uw bestelling nogmaals 14 dagen om uw product te retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief de verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons zijn voor eigen rekening. Afhankelijk van het product wat moet worden geretourneerd worden de verzendkosten bepaald. Een retour aanmelden doet u via ons retourformulier.

Nadat u het retourformulier hebt ingevuld, krijgt u van ons een e-mail met daarin een bevestiging. In de meeste gevallen dient er een ophaalmoment afgesproken te worden. Hiervoor wordt contact met u opgenomen om een ophaalmoment in te plannen.

Garantie

Op elke productpagina staat vermeld hoeveel maanden garantie u heeft op uw product.

 

Garantie Intex

Garantieclaims worden altijd rechtstreeks door Intex in behandeling genomen zonder tussenkomst van de wederverkoper. Een garantieclaim indienen kan via onderstaande link:

http://www.intexcorp.nl/support/technical-support-claim-registration

Retourkosten

De kosten voor een retour van u thuis naar ons zijn voor eigen rekening. De kosten van uw retour zijn afhankelijk van uw pakket. Voor de meeste producten dient er een ophaalmoment ingepland te worden. Afhankelijk van het product wat retourgestuurd wordt, worden de retourkosten bepaald. Dit omdat er ophaalkosten aan verbonden zitten. De retourkosten zullen worden ingehouden op het aankoopbedrag bij de terugbetaling.

Kapotte levering

Heeft u een defect of incompleet product ontvangen? Neem dan contact met ons op via dit formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op en bieden een passende oplossing, bijvoorbeeld door u een nieuw product aan te bieden. In uiterste gevallen is het ook mogelijk om uw aankoopbedrag terug te storten.

Terugbetaling

Zodra wij uw geretourneerde product hebben ontvangen, sturen wij u een bevestigingsmail. Binnen 14 dagen na ontvangst van deze mail ontvangt u het bedrag op uw rekening.