• Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Persoonlijk contact & advies
  • Kwalitatief assortiment

Spa's voor vier personen bij Dé Zomerspecialist

Dé Zomerspecialist heeft een ruim assortiment aan 4 persoons spa's, waarbij er voor iedere wens en budget wel een geschikt model te vinden is. De 4 persoons spa's worden met verschillende afmetingen aangeboden.

Intex PureSpa Bubble & Jet Deluxe opblaasbare spa – 4 persoons

De Intex PureSpa Bubble & Jet Deluxe opblaasbare spa is een luxe model met zowel bubbels als jets voor een optimale massage-ervaring. De spa is geschikt voor 4 personen en heeft een diameter van 201 cm en een hoogte van 71 cm. De spa heeft 120 bubbeljets en 4 krachtige jets, die zorgen voor een ontspannen en verfrissende massage. Het water wordt verwarmd tot maximaal 40 graden Celsius, zodat je ook op koudere dagen van een warm bad kunt genieten. De spa heeft een ingebouwd kalkbehandelingssysteem en een filtersysteem, waardoor het water schoon en helder blijft.

Bestway Lay-Z Spa Tahiti opblaasbare jacuzzi – 4 personen

 De Bestway Lay-Z Spa Tahiti opblaasbare jacuzzi is een luxe en ruime spa geschikt voor 4 personen. De jacuzzi heeft een diameter van 180 cm en een hoogte van 60 cm. De jacuzzi heeft 120 bubbeljets, die zorgen voor een ontspannen en verfrissende massage. Het water wordt verwarmd tot maximaal 40 graden Celsius, zodat je ook op koudere dagen van een warm bad kunt genieten. De jacuzzi beschikt ook over Chemconnect, waardoor het water schoon en helder blijft.

EXIT Leather Premium spa – 4 persoons

De EXIT Leather Premium spa Ø 184 x 73 cm – 4 persoons is een luxe en moderne spa geschikt voor 4 personen. De spa heeft een diameter van 184 cm en een hoogte van 73 cm. De spa heeft 120 bubbeljets, die zorgen voor een ontspannen en verfrissende massage. Het water wordt verwarmd tot maximaal 40 graden Celsius, zodat je ook op koudere dagen van een warm bad kunt genieten. De spa heeft een schuimwand van maar liefst 12 cm dik, waardoor de spa goed geïsoleerd en stabiel is. De spa heeft een luxe en comfortabele leren bekleding.

Nog meer spa's bij Dé Zomerspecialist

Naast deze 4 persoons spa's heeft Dé Zomerspecialist nog meer modellen en merken beschikbaar. Of je nu op zoek bent naar een luxe model met veel opties of een betaalbare optie, bij Dé Zomerspecialist vind je altijd een geschikt model. Bovendien kun je bij ons terecht voor al je vragen en advies, zodat je de juiste keuze kunt maken. Bestel je spa eenvoudig online en geniet binnenkort van heerlijk ontspannen in jouw spa!