• Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Persoonlijk contact & advies
  • Kwalitatief assortiment

Dé Zomerspecialist: Dé specialist op het gebied van zomerplezier! 

Op onze website vindt u alles wat u nodig heeft om uw zomer onvergetelijk te maken. Zo bieden wij onder andere opblaasbare, professionele en opbouw spa's aan in verschillende maten en modellen. Daarnaast beschikken wij ook over een assortiment van 6 persoons spa's, waardoor je heerlijk kan ontspannen met vrienden en familie.

Bestway Lay-Z Spa Palm Springs - 6 personen

De Bestway Lay-Z Spa Palm Springs is een opblaasbare spa die plaats biedt aan maar liefst 6 personen. Het opzetten van de spa is zeer eenvoudig en kan binnen enkele minuten gedaan worden. De spa wordt geleverd met een cover die de spa schoon houdt en warmte vasthoudt wanneer de spa niet in gebruik is. Daarnaast beschikt de Bestway Lay-Z Spa Palm Springs over 140 bubbeljets die voor een heerlijke massage zorgen en een verwarmingssysteem dat het water opwarmt tot maximaal 40 graden Celsius. De Bestway Lay-Z Spa Palm Springs is gemaakt van duurzaam TriTech-materiaal, wat betekent dat de spa bestand is tegen UV-straling en perforaties. De spa heeft een doorsnede van 196 cm en is 71 cm hoog. Door de grootte van de spa is er voldoende ruimte voor 6 personen om comfortabel te kunnen zitten en genieten van de heerlijke massagestralen.

Intex Navy PureSpa Bubble Therapy – 6 personen

De Intex Navy PureSpa Bubble Therapy is een opblaasbare spa die geschikt is voor 6 personen. Het opzetten van de spa is zeer eenvoudig en kan binnen enkele minuten gedaan worden. De spa beschikt over 170 bubbeljets die voor een heerlijke massage zorgen en een verwarmingssysteem dat het water opwarmt tot maximaal 40 graden Celsius. De Intex Navy PureSpa Bubble Therapy is gemaakt van Fiber-Tech materiaal, wat betekent dat de spa bestand is tegen slijtage en perforaties. Daarnaast is de spa voorzien van een ingebouwd hardwatersysteem dat zorgt voor zacht en schoon water. De spa heeft een doorsnede van 216 cm en is 71 cm hoog. Door de grootte van de spa is er voldoende ruimte voor 6 personen om comfortabel te kunnen zitten en genieten van de heerlijke massagestralen.

Bedieningsunit en meer!

Beide spa's zijn uitgerust met een handige bedieningsunit waarmee u de watertemperatuur en massagestralen kunt regelen. Daarnaast worden beide spa's geleverd met een afdekzeil die de spa schoon houdt en warmte vasthoudt wanneer de spa niet in gebruik is. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over vuil en is de spa altijd klaar voor gebruik.

Vragen voor Dé Zomerspecialist?

Bij Dé Zomerspecialist bent u verzekerd van kwalitatieve producten en een uitstekende service. Wij bieden onze producten aan tegen scherpe prijzen en leveren snel en betrouwbaar. Mocht u vragen hebben over onze producten of service, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.