• Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Persoonlijk contact & advies
  • Kwalitatief assortiment

Genieten van een drankje in je spa 

Ontspannen in je eigen spa is een heerlijke ervaring, vooral als je een verfrissend drankje bij de hand hebt. Maar waar laat je je drinken als je je handen vrij wilt houden om te genieten van de bubbels en het warme water? Daarom zijn bekerhouders voor spa's een handige en praktische accessoire die niet mag ontbreken bij het inrichten van je spa. Dé Zomerspecialist heeft een assortiment aan bekerhouders voor spa's, zodat je je drankje altijd bij de hand hebt tijdens het ontspannen.

Bestway Lay-Z-Spa bekerhouder: praktisch en handig

De Bestway Lay-Z-Spa bekerhouder is een handige accessoire die perfect is voor het vasthouden van je drankjes tijdens het relaxen in je spa. Het is ontworpen om stabiel op de zijkant van je Lay-Z-Spa te passen en is voorzien van twee bekerhouders en een tray voor snacks en andere items. Dit betekent dat je niet alleen je drinken binnen handbereik hebt, maar ook wat hapjes of een boek bij de hand kunt houden.
De Bestway Lay-Z-Spa bekerhouder is gemaakt van duurzaam en hoogwaardig materiaal, wat betekent dat hij bestand is tegen de slijtage en scheuren die optreden bij regelmatig gebruik. Bovendien is de bekerhouder eenvoudig te bevestigen en te verwijderen, waardoor het schoonmaken en onderhouden van je spa en bekerhouder een fluitje van een cent is.