• Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Persoonlijk contact & advies
  • Kwalitatief assortiment

Beschermtegels voor jouw spa van Dé Zomerspecialist

Naast een assortiment aan spa's en accessoires, bieden wij ook verschillende soorten bescherming voor uw spa.  Bescherm uw spa tegen vuil, stof, krassen en andere beschadigingen met deze hoogwaardige beschermtegels.

Comfortpool isolatiematten (met rand)

De Comfortpool isolatiematten met rand zijn speciaal ontworpen om uw spa te beschermen en isoleren. Deze matten bieden niet alleen bescherming tegen beschadigingen, maar houden ook de warmte vast, wat resulteert in een energiezuiniger gebruik van uw spa.
De Comfortpool isolatiematten zijn gemaakt van hoogwaardig schuimmateriaal en zijn 100% waterdicht. Het unieke ontwerp van de matten zorgt ervoor dat ze eenvoudig te installeren zijn en op maat te snijden zijn voor uw specifieke spa-afmetingen. De isolatiematten zijn voorzien van een rand, waardoor ze perfect passen rondom uw spa. Hierdoor wordt voorkomen dat vuil en stof onder de matten komen en uw spa beschadigen.

Bestway spa beschermtegels

De Bestway spa beschermtegels zijn een andere uitstekende optie voor het beschermen van uw spa. Deze beschermtegels zijn gemaakt van duurzaam EVA-schuim, dat bestand is tegen scheuren en slijtage. Ze zijn ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.
De Bestway spa beschermtegels zijn verkrijgbaar in sets van negen tegels. De tegels zijn voorzien van een antislip-oppervlak, waardoor u veilig kunt bewegen rond uw spa. Ze zijn ook eenvoudig te installeren en kunnen op maat worden gesneden voor uw specifieke spa-afmetingen.

Waarom kiezen voor beschermtegels voor uw spa?

Beschermtegels zijn een essentieel onderdeel van de bescherming van uw spa. Ze beschermen uw spa tegen krassen en beschadigingen die kunnen ontstaan door het verschuiven van meubels, speelgoed of ander scherp materiaal. Ook voorkomen ze dat vuil en stof zich ophopen onder uw spa en in de apparatuur van uw spa, waardoor het risico op storingen wordt verminderd.
Beschermtegels isoleren uw spa ook van de grond. Dit betekent dat de warmte die gegenereerd wordt door uw spa beter wordt vastgehouden en u minder energie hoeft te verbruiken om uw spa op temperatuur te houden. Dit resulteert in een verlaging van uw energierekening.