• Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Persoonlijk contact & advies
  • Kwalitatief assortiment

Een spa hoofdsteun voor ultieme ontspanning

Als je aan het genieten bent van een heerlijk ontspannen moment in je spa, is er niets zo fijn als de juiste accessoires om het nog comfortabeler te maken. Een spa hoofdsteun is zo'n accessoire. Bij Dé Zomerspecialist hebben we een assortiment aan spa accessoires, waaronder verschillende hoofdsteunen voor je spa. 

Intex Spa hoofdsteun

De Intex Spa hoofdsteun is speciaal ontworpen om het comfort van je spa-ervaring te vergroten. De hoofdsteun is gemaakt van hoogwaardig materiaal en biedt een zacht en comfortabel gevoel aan je hoofd en nek. De hoofdsteun is ontworpen om gemakkelijk aan de rand van de spa te bevestigen en is opblaasbaar, zodat je hem kunt vullen naar wens voor jouw comfort. De Intex Spa hoofdsteun is compatibel met de meeste opblaasbare spa's.

Intex Spa Foam hoofdsteun

De Intex Spa Foam hoofdsteun is ontworpen om je nog meer comfort te bieden tijdens het gebruik van je spa. De hoofdsteun is gemaakt van zacht foam materiaal en biedt een heerlijk zachte en comfortabele ondersteuning voor je hoofd en nek. De hoofdsteun is gemakkelijk te bevestigen aan de rand van je spa en is verstelbaar, zodat je hem op de juiste hoogte kunt zetten. De Intex Spa Foam hoofdsteun is geschikt voor de meeste opblaasbare spa's en biedt een luxe toevoeging aan je spa-ervaring.

Bestway Lay-Z-Spa hoofdsteun

De Bestway Lay-Z-Spa hoofsteunen zijn geschikt voor alle Bestway spa's, behalve de Helsinki en Vancouver. De hoofdsteunen zijn gemaakt van duurzaam en hoogwaardig materiaal en bieden een zachte en comfortabele ondersteuning voor je hoofd en nek. De hoofdsteunen zijn ontworpen om gemakkelijk te bevestigen aan de rand van de spa voor jouw comfort.