• Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Persoonlijk contact & advies
  • Kwalitatief assortiment

Heb je altijd al gedroomd van een eigen jacuzzi in de tuin? Door middel van een opblaasbare spa haal je op een simpele manier een wellness ervaring in huis. Een Bestway spa is verkrijgbaar in verschillende varianten en kleuren. 

Een Bestway Lay Z Spa: dat is heerlijk genieten! 

Met een Bestway spa Lay Z, wat ook wel een opblaasbare jacuzzi wordt genoemd, kan je heerlijk tot rust komen. Opblaasbare jacuzzi’s zijn enorm populair, en dit is ook begrijpelijk. Ze zijn gemakkelijk op te zetten en kunnen snel worden gebruikt. Lay Z Bestway jacuzzi’s zijn er in verschillende vormen en maten. Zo zijn er opblaasbare jacuzzi’s voor 2-4 personen, maar er zijn ook formaten beschikbaar voor wel 6 of zelfs 7 personen. 

Voordelen van een jacuzzi van Lay Z spa 

Naast dat een Lay Z spa niet heel duur is, heeft dit nog meer voordelen. Alle modellen beschikken over een Freeze shield systeem, dit houdt in dat zowel het water als de spa onderdelen zijn beschermd tegen bevriezing. Ook heeft de jacuzzi een stevige interne constructie. Dit zorgt voor jarenlang plezier. Wat ook heel handig is, is een uitvouwbaar controlepaneel met touch screen, waarmee je de jacuzzi gemakkelijk kan bedienen. 

Het onderhoud van een Lay Z spa 

Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van je jacuzzi en schoon water. Een spa is er namelijk voor je plezier, en dat plezier begint met zuiver water. Hierom is het belangrijk de Lay Z spa goed te onderhouden. Als je dit wekelijks goed bijhoudt, is het geen moeilijke klus. De Bestway Lay Z jacuzzi’s worden geleverd met verschillende accessoires. Heb je meer nodig en ben je op zoek naar een bepaalde accessoire? Op onze website zijn verschillende producten te vinden voor de Chloor & PH waarde en ook spa filters zijn gemakkelijk te bestellen. 

Een Bestway Lay Z spa kopen bij De Zomerspecialist 

Heb je nog vragen over een bepaalde opblaasbare spa of welke Lay-z spa het beste bij jou past? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0316-441062 of te mailen naar info@dezomerspecialist.nl. Wij helpen je maar al te graag om de juiste keuze te maken!