• Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Persoonlijk contact & advies
  • Kwalitatief assortiment

Exit spa's bij Dé Zomerspecialist


Dé Zomerspecialist is dé plek voor alle spa (en zwembad) liefhebbers. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan opbouw spa's van diverse merken en modellen. 

EXIT Leather Premium spa – 4 persoons

De EXIT Leather Premium spa – 4 persoons is een luxe opbouw spa met een moderne uitstraling. Met zijn afmetingen van Ø 184 x 73 cm biedt de spa voldoende ruimte voor 4 personen. De spa beschikt over 120 bubbeljets die voor optimale ontspanning zorgen. Daarnaast beschikt de spa over een multifunctionele motorunit, die de jacuzzi opblaast en de juiste hoeveelheid lucht op peil houdt door het overdrukventiel. De spa beschikt over een schuimwand met een stabiel en isolerende functie.

EXIT Leather Premium spa – 2 persoons

De EXIT Leather Premium spa – 2 persoons is een compacte opbouw spa die perfect is voor koppels of kleine gezinnen. Met zijn afmetingen van Ø 165 x 70 cm is deze spa geschikt voor 2 personen. De spa beschikt over 90 bubbeljets die voor een ontspannende massage zorgen. Daarnaast beschikt de spa over een multifunctionele motorunit, die de jacuzzi opblaast en de juiste hoeveelheid lucht op peil houdt door het overdrukventiel. De schuimbodem zorgt voor uitstekend zitcomfort, zodat je lekker kan ontspannen in de spa.

EXIT Silver Classic spa – 4 persoons

De EXIT Silver Classic spa – 4 persoons is een luxe opbouw spa met een klassieke uitstraling. Met zijn afmetingen van Ø 204 x 65 cm biedt de spa voldoende ruimte voor 4 personen. De spa beschikt over 140 krachtige jets die voor een optimale massage zorgen. Daarnaast beschikt de spa over een multifunctionele motorunit, die de jacuzzi opblaast en de juiste hoeveelheid lucht op peil houdt door het overdrukventiel. De spa wordt geleverd inclusief grondzeil en opblaasbaar afdekzeil.

EXIT Silver Classic spa – 2 persoons

De EXIT Silver Classic spa – 2 persoons is een compacte opbouw spa die perfect is voor koppels of kleine gezinnen. Met zijn afmetingen van Ø 165 x 65 cm is deze spa geschikt voor 2 personen. De spa beschikt over 10 krachtige jets die voor een ontspannende massage zorgen. Daarnaast beschikt de spa over een multifunctionele motorunit, die de jacuzzi opblaast en de juiste hoeveelheid lucht op peil houdt door het overdrukventiel. De motorunit beschikt ook over een cartridge filtersysteem, hierdoor worden de kleinste vuildeeltjes uit het water gefilterd

Vragen over spa's?

Bij Dé Zomerspecialist vindt u een ruim assortiment aan spa's van verschillende merken en modellen. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van kwalitatief goede producten tegen een scherpe prijs. Heeft u vragen over spa's? Aarzel niet en neem gerust contact op met de klantenservice.