• Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Persoonlijk contact & advies
  • Kwalitatief assortiment

Intex spa's bij Dé Zomerspecialist


Dé Zomerspecialist biedt een assortiment aan Intex spa's voor iedereen die wil genieten van ontspanning en rust. Met een Intex spa kun je een stukje luxe in je eigen tuin creëren en even ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Of je nu alleen, met je partner of met vrienden en familie wilt ontspannen, bij Dé Zomerspecialist vind je de perfecte Intex spa voor jouw wensen en behoeften. 

Intex PureSpa Bubble & Jet Deluxe opblaasbare spa - 4 persoons

Deze Intex PureSpa Bubble & Jet Deluxe opblaasbare spa biedt het beste van twee werelden. De spa heeft namelijk zowel bubbels als jets, waardoor je kunt genieten van een ontspannende bubbelmassage of een krachtige waterstraalmassage. De spa biedt plaats aan 4 personen en heeft een diameter van 201 centimeter. De spa is eenvoudig op te zetten en beschikt over een krachtige verwarming en een efficiënt filtersysteem. De spa wordt geleverd met een afdekzeil, grondzeil, opbergtas, twee spa filters en twee foam hoodsteunen.

Intex Navy PureSpa Bubble Therapy opblaasbare spa - 6 personen

De Intex Navy PureSpa Bubble Therapy opblaasbare spa is een ruime spa die plaats biedt aan 6 personen. De spa heeft een diameter van 216 centimeter en is voorzien van 170 krachtige bubbeljets die zorgen voor een ontspannende massage. De spa beschikt over een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel waarmee je de temperatuur kunt regelen en de bubbels kunt inschakelen. De spa is eenvoudig op te zetten en wordt geleverd met een afdekzeil, grondzeil, opbergtas, twee hoofdsteunen en muli-color LED verlichting.

Intex PureSpa Bubble Therapy opblaasbare spa - 4 persoons

Deze Intex PureSpa Bubble Therapy opblaasbare spa biedt plaats aan 4 personen en heeft een diameter van 196 centimeter. De spa is voorzien van 120 krachtige bubbeljets die zorgen voor een ontspannende massage. De spa beschikt over een efficiënt filtersysteem en een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel waarmee je de temperatuur kunt regelen en de bubbels kunt inschakelen. De spa wordt geleverd met een afdekzeil, grondzeil, opbergtas, chloordrijver en twee spa filters.

Waarom een spa kopen bij Dé Zomerspecialist?

Bij Dé Zomerspecialist vind je ook een ruim aanbod aan accessoires en onderdelen voor jouw Intex spa. Zo kun je bij ons terecht voor filters, hoofdsteunen, bekerhouders en nog veel meer. Met onze accessoires en onderdelen kun je jouw Intex spa helemaal naar wens maken en onderhouden.