• Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Persoonlijk contact & advies
  • Kwalitatief assortiment

Spazout is een uitstekende manier om uw spa schoon en gezond te houden

In tegenstelling tot chloor, dat vaak wordt gebruikt om zwembaden of spa's te desinfecteren, is spazout milieuvriendelijk en zacht voor de huid en de ogen. Bovendien is het makkelijk in gebruik en kan het de pH-waarde van uw spawater stabiliseren. In deze categorie vindt u alle informatie over spazout, de voordelen, de verschillende soorten, en hoe u het moet gebruiken.

Waarom spazout gebruiken?

Spazout is een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar een alternatief voor chloor om hun spa schoon en gezond te houden. Het is zacht voor de huid en de ogen, en veroorzaakt geen geïrriteerde ogen of huiduitslag. Bovendien is het ook veilig voor het milieu en zal het de chemische balans van uw spawater niet verstoren.

Voordelen van spazout

Het belangrijkste voordeel van spazout is dat het een natuurlijke manier is om uw spa schoon te houden. Wanneer u spazout toevoegt aan uw spawater, dan wordt het door een elektrolyseproces omgezet in hypochloriet. Dit proces vernietigt bacteriën, virussen en algen en zorgt ervoor dat uw spawater kristalhelder blijft.

Hoe gebruikt u spazout?

Spazout is makkelijk in gebruik en kan op verschillende manieren gedoseerd worden. Dit is afhankelijk van de capaciteit van het spa en de waardes. Vragen hierover? Neem dan contact op met de klantenservice.