• Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Persoonlijk contact & advies
  • Kwalitatief assortiment
Zwembad- en spastofzuigers: De perfecte oplossing voor een schone spa

Een spa hebben is fantastisch, maar het onderhoud kan soms een uitdaging zijn. Gelukkig zijn er spastofzuigers die het onderhoud van je spa gemakkelijker maken.
Comfortpool G3: Een efficiënte en gebruiksvriendelijke zwembad- en spastofzuiger
De Comfortpool G3 is een efficiënte en gebruiksvriendelijke zwembad- en spastofzuiger. Deze stofzuiger heeft een krachtige motor en een geavanceerd filtersysteem, waardoor hij al het vuil en de bacteriën uit je spa kan verwijderen. Bovendien is de Comfortpool G3 zeer gebruiksvriendelijk dankzij de eenvoudige bediening en de compacte en lichte vormgeving.
Comfortpool G5: Een krachtige en effectieve zwembad- en spastofzuiger
De Comfortpool G5 is een krachtige en effectieve zwembad- en spastofzuiger. Deze stofzuiger heeft een dubbele motor en een groot filtersysteem, waardoor hij in staat is om grote hoeveelheden vuil en bacteriën uit je spa te verwijderen. 
W'eau Volta V3: Een compacte en handige zwembad- en spastofzuiger
De W'eau Volta V3 is een compacte en handige zwembad- en spastofzuiger. Deze stofzuiger heeft een krachtige motor en een groot filtersysteem, waardoor hij in staat is om al het vuil en de bacteriën uit je spa te verwijderen. Daarnaast is de W'eau Volta V3 zeer gebruiksvriendelijk dankzij de eenvoudige bediening en de compacte vormgeving.
W'eau Volta V5: Een krachtige en multifunctionele zwembad- en spastofzuiger
De W'eau Volta V5 is een krachtige en multifunctionele zwembad- en spastofzuiger. Deze stofzuiger is voorzien van een borstelloze motor en een dubbele zuigmond, waardoor hij snel en grondig vuil en stof kan verwijderen. De W'eau Volta V5 heeft ook een ingebouwde timer en een bewegingssensor, waardoor hij automatisch kan worden geprogrammeerd om te starten en te stoppen op de gewenste tijden.
Waarom een zwembad- en spastofzuiger kopen bij Dé Zomerspecialist?
In ons assortiment vind je altijd een zwembad- en spastofzuigers die perfect bij jouw zwembad of spa passen voor een scherpe prijs. Doordat alle zwembad- en spastofzuigers in ons eigen magazijn op voorraad zijn, is een snelle levering gegarandeerd. Heb je nog vragen over zwembad- en spastofzuigers of heb je advies nodig over welke zwembad- en spastofzuiger het beste bij jouw zwembad of spa past? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0316-441062 of te mailen naar info@dezomerspecialist.nl.