• Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Persoonlijk contact & advies
  • Kwalitatief assortiment

Lekker ontspannen in een opblaasbare spa van Dé Zomerspecialist


Opblaasbare spa's zijn de perfecte manier om van een ontspannende spa-ervaring te genieten zonder de hoge kosten van traditionele spa's. Dé Zomerspecialist beschikt over een uitgebreide selectie van opblaasbare spa's van topmerken zoals Intex, Bestway en Exit.

Voordelen van opblaasbare spa's

Opblaasbare spa's hebben een aantal voordelen ten opzichte van traditionele spa's. Ten eerste zijn ze aanzienlijk goedkoper. Het kopen en installeren van een traditionele spa kan duizenden euro's kosten, terwijl opblaasbare spa's aanzienlijk minder kosten. Bovendien zijn opblaasbare spa's draagbaar en gemakkelijk op te bergen wanneer ze niet in gebruik zijn.
Een ander voordeel van opblaasbare spa's is dat ze gemakkelijk te installeren zijn. U heeft geen professionele installateur nodig om de spa op te zetten. U kunt de spa in slechts enkele minuten opblazen met behulp van een elektrische pomp en hem op elk vlak oppervlak plaatsen. Ook zijn opblaasbare spa's gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken.

Intex opblaasbare spa's

Intex is een van de meest populaire merken op het gebied van opblaasbare spa's. Intex opblaasbare spa's zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om jarenlang meegaan. Ze hebben een stevige constructie en zijn voorzien van ingebouwde pompen en verwarmingssystemen voor een optimaal gebruikscomfort.
Intex heeft meerdere populaire spa's die uitgerust zijn met de PureSpa Plus Bubble Massage Set. Deze spa's hebben een capaciteit van 4-6 personen en zorgen voor ultieme ontspanning. De spa's hebben ook een ingebouwd kalkbehandelingssysteem en sommige zijn bevatten ook een thermische grondzeil voor extra isolatie en warmtebehoud.

Bestway opblaasbare spa's

Bestway is een ander toonaangevend merk op het gebied van opblaasbare spa's. Bestway spa's zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn voorzien van geavanceerde technologieën voor een optimale spa-ervaring.
De Lay-Z productlijn van Bestway is erg populair en bevat meerdere verschillende modellen. De Lay-Z spa's die aangeboden worden door Dé Zomerspecialist hebben een capaciteit van 4-7 personen en zijn voorzien van luchtjets voor een ontspannende massage. De spa's hebben een ingebouwd verwarmingssysteem en een geïntegreerd filtersysteem voor gemakkelijk onderhoud.

Exit opblaasbare spa's

Exit is een relatief nieuw merk op het gebied van opblaasbare spa's, maar heeft zich snel bewezen als een betrouwbare en kwalitatieve keuze. Exit spa's zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn voorzien van geavanceerde functies voor een ultieme spa-ervaring.
De Exit Leather Premium en Silver Classis spa's hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding. De montage is erg eenvoudig en daarnaast hebben de spa's weinig onderhoud nodig. De Exit Leather Premium bevat schuimwanden, waardoor hij erg lang mee gaat en ook tegen een stootje kan.  De Exit Silver Classic zijn opblaasbaar, maar ook erg stevig.