• Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Persoonlijk contact & advies
  • Kwalitatief assortiment

Opbouw spa's: genieten van luxe en comfort

Opbouw spa's zijn de ideale manier om thuis te genieten van de luxe en ontspanning van een spa, zonder dat je daarvoor naar een wellnesscentrum hoeft te gaan. In je eigen achtertuin kun je genieten van de warmte en masserende werking van het water, waardoor je volledig kunt ontspannen en tot rust kunt komen.

Exit Leather Premium spa: luxe en comfort in één

De Exit Leather Premium spa's zijn ontworpen met het oog op comfort en duurzaamheid. De spa's zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn voorzien van verschillende functies om uw ervaring zo comfortabel mogelijk te maken. Zo beschikken de spa's over een krachtig verwarmingssysteem, waardoor het water snel op temperatuur is en u direct kunt genieten van uw spa. Daarnaast zijn de spa's voorzien van krachtige jets die zorgen voor een heerlijke massage van uw spieren en gewrichten.

Onze Exit Leather Premium opbouw spa's

De Exit Leather Premium spa Ø 165 x 70 cm – 2 persoons is een perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een spa voor twee personen. Het compacte formaat maakt het gemakkelijk om de spa in uw tuin te plaatsen, en dankzij de krachtige verwarming en massagejets kunt u genieten van een ontspannende ervaring in uw eigen achtertuin. De spa is voorzien van een hoogwaardige lederen bekleding, wat zorgt voor een luxe uitstraling en extra comfort.
Als je op zoek bent naar een opbouw spa voor meer personen, is de Exit Leather Premium spa Ø 184 x 73 cm – 4 persoons een goede optie. Deze spa biedt plaats aan vier personen en beschikt over een krachtig verwarmingssysteem en verschillende jets voor een ontspannende massage. Het duurzame ontwerp zorgt ervoor dat de spa lang meegaat, zodat u er jarenlang plezier van kunt hebben.

Waarom een spa van Dé Zomerspecialist?

Naast de Exit Leather Premium spa's bieden we ook andere spa's aan, van merken als Intex en Bestway. Deze spa's zijn van hoge kwaliteit en bieden veel comfort en ontspanning. Bij Dé Zomerspecialist zijn we gespecialiseerd in zwembaden en spa's, en we helpen je graag bij het kiezen van de juiste spa voor jouw behoeften en budget.