• Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Persoonlijk contact & advies
  • Kwalitatief assortiment

Professionele spa's voor ultiem comfort en luxe


Dé Zomerspecialist heeft een assortiment aan professionele spa's van topkwaliteit. Of u nu op zoek bent naar een luxe spa voor een grote groep vrienden of familie, of juist een meer intieme spa voor u en uw partner, bij ons vindt u altijd wat u zoekt. 

W'eau Lagune spa - 6 persoons

De W'eau Lagune spa is perfect voor grote groepen en biedt plaats aan maximaal 6 personen. Deze spa is gemaakt van duurzaam materiaal en beschikt over geavanceerde functies om uw spa-ervaring te verbeteren. De spa is uitgerust met verschillende massagejets die u kunt aanpassen aan uw individuele behoeften. Daarnaast beschikt de W'eau Lagune spa over led-verlichting en een geluidsinstallatie, waardoor u kunt genieten van uw favoriete muziek terwijl u ontspant in het warme water.

W'eau Delta spa - 5 persoons

De W'eau Delta spa biedt plaats aan maximaal 5 personen en is een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een spa met een eigentijds ontwerp. De spa is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een unieke vormgeving die zorgt voor een optimale stroming van het water. De W'eau Delta spa is uitgerust met verschillende massagejets die uw spieren ontspannen en uw bloedsomloop verbeteren. Daarnaast beschikt de spa over led-verlichting en een geluidsinstallatie, waardoor u kunt genieten van een ontspannen sfeer terwijl u geniet van uw spa.

W'eau Skye spa - 4 persoons

De W'eau Skye spa is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een compacte spa met een eigentijds ontwerp. Deze spa biedt plaats aan maximaal 4 personen en is uitgerust met verschillende massagejets die uw spieren ontspannen en uw bloedsomloop verbeteren. De W'eau Skye spa beschikt over led-verlichting en een geluidsinstallatie, waardoor u kunt genieten van uw favoriete muziek terwijl u ontspant in het warme water.

W'eau Hudson spa - 3 persoons

De W'eau Hudson spa is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een compacte en intieme spa voor 2 tot 3 personen. De spa beschikt over verschillende massagejets die uw spieren ontspannen en uw bloedsomloop verbeteren. Daarnaast beschikt de W'eau Hudson spa over led-verlichting en een geluidsinstallatie, waardoor u kunt genieten van uw favoriete muziek terwijl u ontspant in het warme water. 

Professionele spa's bij Dé Zomerspecialist

Alle professionele spa's die door ons worden aangeboden, zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn uitgerust met geavanceerde functies om uw spa-ervaring te verbeteren. Bij Dé Zomerspecialist vindt u altijd de perfecte spa voor uw behoeften en budget. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vragen over professionele spa's.