• Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Persoonlijk contact & advies
  • Kwalitatief assortiment

Exit trampoline ladders van Dé Zomerspecialist

Trampoline springen is een geweldige manier om fit te blijven en plezier te hebben, maar het kan soms lastig zijn om op en van de trampoline te klimmen, vooral als je jonge kinderen hebt. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing voor dit probleem: trampoline ladders. Exit trampoline ladders zijn speciaal ontworpen om het gemakkelijker te maken om op en van je trampoline te stappen, waardoor het springen nog leuker wordt voor jong en oud.

Verkrijgbaar in verschillende maten

Exit trampoline ladders zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je altijd een ladder kunt vinden die perfect past bij jouw trampoline. Zo zijn er ladders voor trampolines met een framehoogte van 80-95 cm, ladders voor trampolines met een framehoogte van 65-80 cm en ladders voor trampolines met een framehoogte van 50-65 cm. Alle ladders zijn voorzien van anti-slip treden en zijn gemaakt van stevig, weerbestendig materiaal, zodat ze lang meegaan en bestand zijn tegen alle weersomstandigheden.

Eenvoudige montage en veiligheid

Een van de grootste voordelen van Exit trampoline ladders is dat ze zeer eenvoudig te installeren zijn. De ladders worden geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen en kunnen binnen enkele minuten aan je trampoline worden bevestigd. Zodra de ladder is geïnstalleerd, kunnen kinderen en volwassenen veilig en gemakkelijk op en van de trampoline stappen, zonder bang te hoeven zijn om te struikelen of te vallen.

Onderhoud van de Exit trampoline ladder

Naast het installeren van de ladder is het ook belangrijk om hem regelmatig te onderhouden. Dit betekent dat je de ladder regelmatig moet controleren op eventuele beschadigingen of losse onderdelen, en deze indien nodig moet repareren of vervangen. Het is ook belangrijk om de ladder schoon te houden, vooral als hij buiten staat. Je kunt de ladder gemakkelijk schoonmaken met een vochtige doek en wat mild schoonmaakmiddel.

Waarom een Exit trampoline ladder?

Als je op zoek bent naar een handige manier om op en van je trampoline te stappen, dan is een Exit trampoline ladder de perfecte oplossing. Met een Exit trampoline ladder kun je veilig en gemakkelijk genieten van het springen op je trampoline, zonder je zorgen te hoeven maken. Heb je vragen over welke ladder het beste bij jouw trampoline past, neem dan gerust contact op met ons door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0316-441062 of te mailen naar info@dezomerspecialist.nl