• Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Persoonlijk contact & advies
  • Kwalitatief assortiment

Exit trampolines van Dé Zomerspecialist


Op zoek naar een trampoline die garant staat voor kwaliteit, veiligheid en plezier?  Exit trampolines staan bekend om hun innovatieve ontwerpen, duurzame materialen en uitstekende veiligheidsvoorzieningen. Of je nu op zoek bent naar een trampoline voor de hele familie, of een professionelere trampoline, Dé Zomerspecialist heeft het allemaal.

Veiligheid boven alles

Bij het ontwerpen van hun trampolines heeft Exit altijd veiligheid hoog in het vaandel staan. Daarom zijn al hun trampolines voorzien van een stevig veiligheidsnet en een dikke randkussen met FPS (Foot Protection System), die ervoor zorgen dat kinderen veilig kunnen springen zonder zich te bezeren. Daarnaast zijn alle Exit trampolines uitgerust met een stevig frame en sterke veren, zodat ze jarenlang meegaan.

Topmodel: de EXIT PeakPro trampoline

Op zoek naar de ultieme trampoline-ervaring? Dan is de EXIT PeakPro trampoline het model voor jou. Dit topmodel van Exit is ontworpen voor echte springers, en biedt de beste springprestaties en de hoogste veiligheid. De PeakPro trampoline heeft een extra sterk frame en lange veren, waardoor je hoger en verder kunt springen dan ooit tevoren. Daarnaast is de PeakPro voorzien van een uniek veiligheidsnet met overlappende deuren, waardoor kinderen veilig kunnen springen zonder dat ze het net open hoeven te maken.

Andere Exit trampolines

Naast de PeakPro heeft Exit nog veel meer trampolines in het assortiment, voor zowel beginners als gevorderden. Zo is de Exit Elegant Premium een populaire trampoline voor gezinnen, met een sterk frame, brede randkussen en stevig veiligheidsnet. De Exit Silhouette is een ronde trampoline met een opvallend design, die geschikt is voor zowel jong als oud. En de Exit Lotus Premium en Exit Lotus Classic zijn trampolines met een unieke vorm, die zorgen voor een nog hogere sprongkracht.

Accessoires voor je Exit trampoline

Wil je je Exit trampoline nog veiliger maken of extra accessoires toevoegen? Bij Dé Zomerspecialist hebben we een assortiment aan trampoline-accessoires. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een stevige trap, waarmee je makkelijk op en af kunt stappen.