• Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Persoonlijk contact & advies
  • Kwalitatief assortiment

Trampolines met veiligheidsnet van Dé Zomerspecialist

Een trampoline is een geweldige manier om kinderen buiten te laten spelen en tegelijkertijd hun coördinatie en balans te verbeteren. Veiligheid is echter altijd een prioriteit bij het gebruik van trampolines. Een trampoline met veiligheidsnet is daarom een uitstekende keuze voor ouders die zich zorgen maken over de veiligheid van hun kinderen tijdens het springen. Dé Zomerspecialist beschikt over een uitgebreid assortiment trampolines met veiligheidsnet. Hierbij kunt u denken aan verschillende maten, kleuren en merken.

Exit Silhouette trampoline met veiligheidsnet

De Exit Silhouette trampoline met veiligheidsnet is een van de populairste modellen van Dé Zomerspecialist. Dit is een trampoline op poten met een veiligheidsnet dat ervoor zorgt dat kinderen veilig kunnen springen zonder zich zorgen te hoeven maken over vallen. De trampoline is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zodat u de perfecte maat kunt kiezen voor uw tuin en uw gezin. Het frame van de Exit Silhouette trampoline is gemaakt van gegalvaniseerd staal, wat betekent dat het lang meegaat en bestand is tegen weersinvloeden.

Exit Elegant Premium trampoline met veiligheidsnet

De Exit Elegant Premium trampoline met veiligheidsnet is een ander populair model van Dé Zomerspecialist. Deze trampoline is ook beschikbaar in verschillende maten, kleuren en heeft een elegant ontwerp met een zwarte coating op het frame en het veiligheidsnet. Het veiligheidsnet van de Exit Elegant Premium trampoline is zeer stevig en is voorzien van een handige ingang met ritssluiting. De trampoline is ook te koop met een trapje, zodat kinderen gemakkelijk op en af kunnen stappen.