• Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Persoonlijk contact & advies
  • Kwalitatief assortiment

Trampolines op poten bij Dé Zomerspecialist


Dé Zomerspecialist biedt een uitgebreide collectie trampolines op poten van hoge kwaliteit en in verschillende maten en vormen, waaronder de Exit Elegant Premium, Exit Silhouette, Exit Lotus Premium en de Exit Allure Premium. Trampolines zijn een ideale manier voor kinderen om buiten te spelen en te genieten van de frisse lucht terwijl ze plezier hebben en hun lichamelijke gezondheid verbeteren. Op onze website vind je een selectie van trampolines van Exit met verschillende kenmerken, waaronder afmetingen, vormen en kleuren.

Exit Elegant Premium Trampoline

De Exit Elegant Premium trampoline is een prachtige trampoline beschikbaar in verschillende vormen en maten. De trampoline heeft een solide frame dat bestaat uit gegalvaniseerde stalen buizen met een diameter van 42 mm. Het frame is bovendien behandeld met een zwarte poedercoating die de trampoline beschermt tegen corrosie en roest.
Het springdoek is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is extra stevig dankzij de dubbel gegalvaniseerde veren. De trampoline heeft bovendien een unieke Twinspring Gold veer, die zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de springkracht over het hele springdoek. Dit zorgt voor een optimaal springcomfort.

Exit Silhouette Trampoline

De Exit Silhouette trampoline is een moderne trampoline beschikbaar in een hoop verschillende kleuren, vormen en maten. Hierdoor is er een Exit Silhouette trampoline voor iedere wens. De trampoline heeft een veilig randkussen en FPS (Foot Protection System) dat is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is voorzien van een speciale drainagesysteem, zodat regenwater niet op het kussen blijft staan. Het frame is gemaakt van gegalvaniseerd staal en is behandeld met een zwarte poedercoating voor extra bescherming tegen roest en corrosie.
Het springdoek van de Exit Silhouette trampoline is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is extra stevig dankzij de dubbel gegalvaniseerde veren. De trampoline heeft bovendien W-vormige poten, die zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de springkracht over het hele springdoek. Dit zorgt voor een optimaal springcomfort.

Exit Lotus Premium Trampoline

De Exit Lotus Premium trampoline is een ronde trampoline aangeboden in verschillende maten en kleuren. Het frame van de trampoline is gemaakt van gegalvaniseerd staal en is behandeld met een zwarte poedercoating voor extra bescherming tegen roest en corrosie.
Het springdoek van de Exit Lotus Premium trampoline is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is extra stevig dankzij de dubbel gegalvaniseerde veren. De trampoline heeft bovendien een unieke L-vormige poten, die zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de springkracht over het hele springdoek. Dit zorgt voor een optimaal springcomfort.