Snelle levering Gratis verzending vanaf 100,- (NL) Persoonlijk contact & advies Kwalitatief assortiment

Verzending en bezorging

Alle informatie rondom verzending en bezorging

  1. Verzendkosten
  2. Verzendmethode
  3. Bestelling volgen
  4. Levertijd

Verzendkosten

Alle bestellingen boven de 100 euro worden gratis bezorgd naar adressen in Nederland. Voor adressen in België rekenen wij hiervoor een toeslag van €30,-. Voor bestellingen onder de 100 euro rekenen wij €6,95 voor zowel Nederland als België. Bij het plaatsen van uw bestelling worden de verzendkosten automatisch weergegeven.

Verzendmethode

Wij verzenden onze producten met onze vaste vervoerder HST TransMission. Dit geldt ook voor adressen in België. Als uw bestelling meer dan 50kg weegt of als uw bestelling via een pallet(palletzending) verzonden moet worden, dan wordt deze ook verzonden via TransMission. Soms kan dit ook een andere partij zijn. Transmission levert maandag t/m vrijdag. Dit geldt ook voor adressen in België.

Bestelling volgen

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvang je van HST Transmission een Track&Trace-code. Hiermee kun je jouw bestelling volgen. In de ochtend van de dag dat de bestelling bezorgd wordt, ontvang je een mail met daarin een tijdslot wanneer je de bezorger kunt verwachten.

Levertijd

Op elke productpagina wordt weergegeven wat de gemiddelde levertijd is van het product. Wij proberen er ten alle tijden voor te zorgen dat uw bestelling dezelfde dag wordt verwerkt en verzonden. Hierdoor is de algemene levertijd normaal gesproken 1-3 werkdagen. Dit kan anders zijn wanneer onze producten niet op voorraad zijn of het een dermate grote bestelling is dat deze in delen verzonden moet worden. Ook wegens periodieke drukte kan uw bestelling soms vertraging oplopen. Palletzendingen kunnen af en toe vertraging oplopen vanwege feestdagen en/of zaterdagen.