Alle informatie rondom de verzending en bezorging

Package cost

Verzendkosten

Alle bestellingen boven de 100 euro worden gratis bezorgd naar adressen in Nederland. Voor adressen in België rekenen wij hiervoor een toeslag van €30,-. Voor bestellingen onder de 100 euro rekenen wij €6,95 voor zowel Nederland als België. Bij het plaatsen van uw bestelling worden de verzendkosten automatisch weergegeven.

Verzendmethode

Wij verzenden onze producten met onze vaste vervoerder TransMission. Dit geldt ook voor adressen in België. Als uw bestelling meer dan 50kg weegt of als uw bestelling via een pallet(palletzending) verzonden moet worden, dan wordt deze ook verzonden via TransMission. Soms kan dit ook een andere partij zijn. Transmission levert maandag t/m vrijdag. Dit geldt ook voor adressen in België. Wanneer uw bestelling verzonden is, ontvangt u een Track&Trace-code waarmee u uw bestelling kunt volgen.

Bestelling volgen

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u van ons een Track&Trace-code. Hiermee kunt u uw bestelling volgen en wordt de verwachte bezorgtijd weergegeven.

Levertijd

Op elke productpagina wordt weergegeven wat de gemiddelde levertijd is van het product. Wij proberen er ten alle tijden voor te zorgen dat uw bestelling dezelfde dag wordt verwerkt. Hierdoor is de algemene levertijd normaal gesproken 1-3 werkdagen. Dit kan anders zijn wanneer onze producten niet op voorraad zijn of het een dermate grote bestelling is dat deze in delen verzonden moet worden. Ook wegens periodieke drukte kan uw bestelling soms vertraging oplopen. Palletzendingen kunnen af en toe vertraging oplopen vanwege feestdagen en/of zaterdagen.