• Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Persoonlijk contact & advies
  • Kwalitatief assortiment

Aansluitsets en onderdelen voor uw zwembad en toebehoren


Bij Dé Zomerspecialist bieden we een assortiment aan aansluitsets en onderdelen. Of je nu op zoek bent naar een RVS slangklem, een Intex adapter A of een Intex adapter B, wij hebben het. Heeft u vragen over welke Intex Adapter het beste bij jouw aansluiting of zwembadslang past? Aarzel niet en neem gerust contact op met de klantenservice.

RVS slangklem

Een RVS slangklem is een essentieel onderdeel van elke zwembadinstallatie. Deze klemmen worden gebruikt om zwembadslangen op hun plaats te houden en te voorkomen dat ze losschieten. Bij Dé Zomerspecialist bieden we jou een verstelbare RVS slangklem. De slangklem is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en hierdoor erg duurzaam. Hij is geschikt voor zowel 38 mm als 32 mm zwembadslangen.

Intex adapter A

De Intex adapter A is een handig accessoire dat ervoor zorgt dat je jouw Intex zwembad gemakkelijk kunt aansluiten op een standaard zwembadpomp. Deze adapter past op de aansluiting van je Intex zwembad en maakt het mogelijk om een 32-38 mm zwembadslang aan te sluiten. Hierdoor kun je jouw Intex zwembad eenvoudig aansluiten op een zwembadpomp van een ander merk.

Intex adapter B

De Intex adapter B is een andere handige accessoire die het aansluiten van je Intex zwembad op een standaard zwembadpomp nog gemakkelijker maakt. Deze adapter past op de aansluiting van je Intex zwembad en maakt het mogelijk om een 32-38 mm zwembadslang aan te sluiten. Hierdoor kun je je Intex zwembad eenvoudig aansluiten op een zwembadpomp van een ander merk.