• Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Persoonlijk contact & advies
  • Kwalitatief assortiment

Een afdekzeil om jouw zwembad schoon te houden


Een afdekzeil voor je zwembad kan je een hoop tijd en moeite besparen bij het schoonhouden van je zwembad. Het zorgt ervoor dat er geen bladeren, takken of insecten in je zwembad vallen, waardoor het water langer schoon blijft. Daarnaast helpt een afdekzeil ook bij het behouden van de temperatuur van het water, wat je op de lange termijn energie kan besparen. Bij Dé Zomerspecialist hebben we een breed assortiment afdekzeilen voor zwembaden, waaronder merken als Bestway, Intex en Exit (Premium).

Bestway afdekzeilen

Bestway is een bekend merk in de wereld van zwembaden en heeft ook een groot assortiment afdekzeilen. De afdekzeilen van Bestway zijn beschikbaar in verschillende maten en vormen, zodat je altijd een afdekzeil kan vinden dat perfect past bij jouw zwembad. Bestway afdekzeilen zijn gemaakt van duurzaam materiaal en zijn ontworpen om te weerstaan aan zonlicht, wind en regen.

Intex afdekzeilen

Intex is een ander bekend merk in de wereld van zwembaden en biedt een breed assortiment aan afdekzeilen voor zwembaden. De afdekzeilen van Intex zijn beschikbaar in verschillende maten en vormen, van ronde tot rechthoekige zwembaden. De afdekzeilen van Intex zijn gemaakt van duurzaam materiaal en bieden bescherming tegen zonlicht, wind en regen.

Exit (Premium) afdekzeilen

Exit is een relatief nieuw merk in de wereld van zwembaden, maar biedt al een aantal jaren hoogwaardige afdekzeilen aan. De afdekzeilen van Exit, waaronder de Exit Premium afdekzeilen zijn beschikbaar in verschillende maten en vormen en bieden bescherming tegen zonlicht, wind en regen. De Exit Premium afdekzeilen zijn gemaakt van duurzaam materiaal dat jarenlang meegaat.