• Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Persoonlijk contact & advies
  • Kwalitatief assortiment

Beschermtegels voor bij jouw zwembad


Beschermtegels voor zwembaden zijn een belangrijk onderdeel van het creëren van een veilige en comfortabele omgeving rondom uw zwembad. Deze tegels beschermen niet alleen de ondergrond tegen beschadigingen en slijtage, maar bieden ook grip en voorkomen uitglijden. Bovendien zijn beschermtegels ideaal om te voorkomen dat vuil en modder zich verspreiden in de buurt van uw zwembad. Bij Dé Zomerspecialist hebben we een assortiment beschermtegels voor zwembaden en spa's. 

W'eau beschermtegels 

W'eau beschermtegels zijn speciaal ontworpen om uw zwembad en de omgeving eromheen te beschermen. Deze tegels zijn gemaakt van hoogwaardig polyethyleen en zijn zeer duurzaam en bestand tegen slijtage, krassen en stoten. W'eau beschermtegels zijn ook bestand tegen extreme temperaturen en zijn daarom ideaal voor gebruik in alle weersomstandigheden.
De W'eau beschermtegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hierdoor kunt u de tegels volledig aanpassen aan uw behoeften en het ontwerp van uw zwembad en buitenruimte.

Voordelen van W'eau beschermtegels

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van W'eau beschermtegels:
  • Veiligheid: W'eau beschermtegels bieden uitstekende grip en voorkomen uitglijden. Dit vermindert het risico op ongelukken en blessures bij het gebruik van uw zwembad. 
  • Bescherming: W'eau beschermtegels beschermen niet alleen uw zwembad, maar ook de ondergrond en de omgeving eromheen. Ze voorkomen dat vuil en modder zich verspreiden en beschadigen de ondergrond niet. 
  • Duurzaamheid: W'eau beschermtegels zijn gemaakt van hoogwaardig polyethyleen en zijn zeer duurzaam en bestand tegen slijtage, krassen en stoten. Ze gaan jarenlang mee en zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden. 
  • Aanpasbaarheid: W'eau beschermtegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en je kunt zelf de legwijze bepalen, waardoor ze volledig kunnen worden aangepast aan uw behoeften en het ontwerp van uw zwembad en buitenruimte.