• Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Persoonlijk contact & advies
  • Kwalitatief assortiment

Bij Dé Zomerspecialist bieden we verschillende Exit zwembaden met overkapping aan. Heb je nog twijfels over het aanschaffen van een zwembad door de verschillende weersomstandigheden in Nederland? Dan kan een Exit zwembad met overkapping jouw twijfels wegnemen en de uitkomst bieden.

Een multifunctionele zwembad overkapping

Naast dat de Exit overkapping voor zwembaden ervoor zorgt dat je niet langer afhankelijk bent van de weersvoorspellingen, zorgt de overkapping er ook voor dat er geen vuil meer in het water komt. Daarnaast is het ook duurzame oplossing voor het verwarmen van je water, want de warmte van de zon wordt onder de kap vastgehouden. Verder is de overkapping transparant, makkelijk te openen en heeft het opvouwbare ramen. Genoeg voordelen dus om te kiezen voor een Exit zwembad met overkapping.

Niet alleen te gebruiken voor Exit zwembaden

De Exit zwembad overkappingen passen natuurlijk op de Exit zwembaden, maar daarnaast zijn de ronde overkappingen ook te gebruiken op veel andere zwembaden met vergelijkbare afmetingen. De rechthoekige overkappingen zijn enkel geschikt voor de exit zwembaden. Voldoet jouw ronde zwembad aan de juiste afmetingen, heeft het zwembad de juiste hoogte en is het uitgevoerd met een toprail en poten? Dan is er zeker een kans dat de overkapping ook op jouw zwembad past.

Een Exit zwembad met overkapping bestellen bij De Zomerspecialist

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0316-441062 of te mailen naar info@dezomerspecialist.nl. Wij helpen je maar al te graag om de juiste keuze te maken!