• Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Persoonlijk contact & advies
  • Kwalitatief assortiment

Zwembadslangen bij Dé Zomerspecialist


We bieden zwembadslangen aan van verschillende merken, in twee diktes (38 mm en 32 mm) en in verschillende lengtes van 2 tot 15 meter. De zwembadslangen zijn van goede kwaliteit en geschikt meerdere soorten en merken zwembaden.

Waarom zijn zwembadslangen belangrijk?

Zwembadslangen zijn een cruciaal onderdeel van jouw zwembadpompsysteem. Ze transporteren water van het zwembad naar de pomp en filter en terug naar het zwembad. Zonder zwembadslangen zou jouw zwembadpomp niet goed kunnen functioneren en zou het water niet effectief worden gereinigd.

Welke dikte en lengte heb ik nodig?

De dikte en lengte van de zwembadslang die je nodig hebt, hangt af van de grootte van jouw zwembad en de afstand tussen het zwembad en de pomp en filter. Onze zwembadslangen zijn verkrijgbaar in twee verschillende diktes, 38 mm en 32 mm. De dikkere 38 mm slang wordt aanbevolen voor grotere zwembaden en langere afstanden tussen het zwembad en de pomp en filter. De 32 mm slang is geschikt voor kleinere zwembaden en kortere afstanden.
De zwembadslangen in ons assortiment zijn verkrijgbaar in lengtes van 2 tot 15 meter, zodat je altijd de juiste lengte kunt kiezen voor jouw zwembad. Meet de afstand tussen het zwembad en de pomp en filter om te bepalen welke lengte je nodig hebt. Het is beter om een iets langere slang te kopen dan te kort, zodat je de slang gemakkelijk kunt verplaatsen indien nodig. Voor vragen over zwembadslangen? Neem gerust contact op met onze klantenservice!